acimavi aselliyam23 sadece dyson com tr de ve dyson mağazalarında😅 dyson ın kendi sitesiyle hepsiburada sitesinde fiyat karşılaştırın bence, çok fark yoksa kendi sitesinden alım derim
Esraesra08 aselliyam23 uygulaması var uygulamayı yükleyin telefonunuza ordan alın hem kendime hem anneme aldım sorun olmadı
aselliyam23 acimavi teşekkür ederim gidip mağazadan almaya vaktim yok farkediyor mu die sormak istedim
acimavi aselliyam23 reklamı öyle olduğu için latife olsun diye yazmıştım🙃 hepsiburada sitesi diğer sitelere göre daha güvenilir. Yine de fiyat farkı yoksa kendi sitesinden almanız en garantisi olur
Esraesra08 aselliyam23 tercih meselesi elbette ama kendi sitesinden almak varken neden aracıdan almayı tercih ediyorsunuz ki her zaman sorun çıkma olasılığı muhakkak vardır Trendyol ne kadar güvenli olursa olsun önemli olan kimin sattığı Trendyol aracı sadece
nnoktaa aselliyam23 süpürgemi dyson storedan gidip deneyerek aldım hava temizleyicimi dyson storeda gördüm özelliklerini dinledim beğendim. Dyson internet sitesinden satın aldım. Alacağınız ürünü önce mağazada görüp denediyseniz direkt kendi internet sitesinden almanızda bir sorun olmaz.
minikmisimben aselliyam23 ben kendi sitesinden aldım süpürgesini sorunsuz geldi kampanya vardı wash g1 2 bin tlye düşmüştü iki cihaz aldım 😀
fatmakurtulus aselliyam23 kendi sitesinden aldım. Hem kampanyalar oluyor. 3 başlık hediye göndermişlerdi. Trendyolda aynı üründe hediye yoktu mesela
smileylaylom Hepsiburada, Trendyol gibi uygulamalarda güvenilir satıcıdan almanız da fayda var örnek veriyorum Hepsiburada kendi satıyorsa, satıcı dyson gibi güvenilir bir satıcıdan alın
kivancege aselliyam23 yok hiç bir sorun yaşamadım Hatta halı başlığını ve mobilya altı adaptörünü de 2 kere değiştirdim
Esraesra08 aselliyam23 diyelim parçası bozuk geldi iade etmeniz gerekecek siz gidip kargoya vereceksiniz paranızın iadesini bekleyeceksiniz uğraşacaksınız sitesinden aldığınızda kapınıza kadar getiriyorlar yeni parçayı ve kırık olan parçayı gelip kendileri alıyor kapınızdan yinede siz bilirsiniz elbette çok uçuk bir fark yoksa beni dinlemenizi tavsiye ederim