yeniannesibel Selam bayanlar 2,5 yaş çocuklarınıza doktor tavsıyesı ile kullandığınız balık yağı var mı. Önerir misiniz
Minigim38 yeniannesibel ocean kullandım şuan balık yiyor vermiyorum sadece nutrigen üzüm ve argivit focus kullanıyorum
Asyaveannesi04 yeniannesibel hafta da bir balık yiyor zaten mevsim balığı, ama easy fish oil multivitaminli balık yağı veriyorum kızımda çok sevdi
livanurvealpinannesi61 yeniannesibel biz wellcare kullanıyoruz doktor epa DHA değeri yüksek olmalı demişti. Wellcare in epa DHA değeri yüksek olduğu için kullanıyoruz . Epa DHA değeri önemli çünkü
gger Ben 1 yaşından sonrası için almıştım möllers ancak bebeğim asla kullanmak istemedi veremedim ağladı zorla versem tükürdü başaramadık yani kullandırmayı. Haftada 2 balık yedirmeye çalışıyorum
livanurvealpinannesi61 zeyinci möllers aşırı pahalı üstelik epa DHA değeri de düşük faydası etkisi de yok eşim aldı 1000 TL verdi wellcare kullanıyorum hem epa DHA değeri yüksek hem içeriği temiz hemde fiyatı da uygun möllers gereksiz aşırı pahalı
zeyinci livanurvealpinannesi61 teşekkür ederim bir araştırayım bende o zaman bana doktor onu yazdı onu alıyorum dediğiniz markanın D vitamini ve b12 sini kullanıyoruz
livanurvealpinannesi61 yeniannesibel süt için büyük değil mi siz bilirsiniz tâbi ama sütün zaten faydası yok ki zararı var
Minigim38 gamzealtundas evet nutrigen üzümü iştah açıcı olarak. Argivit de boy ve kemik gelişimi, zihin gelişimi için kullandim
gamzealtundas Minigim38 iştah açıcı olarak Sipraktin önerdi doktorumuz 11.5 aylık duymuş muydunuz daha önce ağzına kaşık sürmüyor 2 haftadır 9.400 kiloda kalmış
Minigim38 gamzealtundas ismini duydum buradaki postlarda ama kullanmadım bende aslında doktora sorup sipraktini denemek istiyorum elimdeki nutrigen bitmek üzere. Nutrigende öyle Cook iyi değil sanki bilemedim bazen yiyor bazen yemiyor
gamzealtundas Minigim38 bizim ikinci günümüz kullanmaya başlayalı uyku yapıyor iştah konusunda daha etkisini göremedim