gamseliii karpuz_ bu konuda hocalar bile ikiye ayrılmışken ben nasıl araştırmadan bilebilirim ki? Hocalar bile farklı söylüyor insanın aklı karışıyor alim değiliz ki🫠
Nacafa Siz gidip yaptıracaksınız ama vicdanınız rahat etsin diye buraya yazdınız da pek istediğiniz cevaplar gelmemiş gibi🙂↔️
TalentedMom oglumubeklerken bilmiyorum ki olmuyor diye biliyorum net doğruyu söyleyecek olan çıkar inşallah
NariNariKiminYari gamseliii evet bu arada net bilgiyi bende çok araştırdım ama bulamadım. Bazı hocalar olur diyor bazıları olmaz diyor bende içimden nası geliyorsa öyle yapıyorum
O1Anne gamseliii bu konuda tek bildiğim anlattığım gibi iğne deliği kadar kuru yer kalmayacak şüpheli şeylerden kaçarım ben olsam yapmam
lagerthaa gamseliii evet geçirmiyor canım maaelesef dinimizde herşey kuranda geçmez. Hadislerden de bir çok şeyi öğrenip uygulamamız gerekiyor
surprizbebe gamseliii herkes işine geldiği gibi valla… ben küpe deliğine kadar yıkamadan rahat edemem. Asla oje ile abdestin geçerli olacağına da inanmam
lagerthaa gamseliii sorun kapalılık yada açıklık değil ki hayatım sorun abdest geçirip geçirmemesi artık herkes herşeyi yapıyor sen boşver milleti