Kbrmrc Kızlar bebeğim 2.5 aylık ilk ay kilo alımı az olduğu için doktor mama takviyesine başlattı. Biberonla veriyordum memeyi reddetti şimdi kaşıkla veriyorum 5 dakika emiyo geri çekiliyor tekrar emiyo tekrar geri çekiliyor sonra basıyor çığlığı memeyle kavga ediyo resmen sütüm yok desem memeyi sıkıyorum süt geliyor neden böyle yapıyor😔 bide siz günde 2.5 aylık bebeğinize takviye olarak kaç kere mama veriyorsunuz ve kaç cc/ml veriyosunuz
Hilalamine Kbrmrc aynı postu ben açtım şimdi 1 aylık kızım var ve aynı durumdayız şurda bekleyim bende 😕😕
Sma Kbrmrc bizde geçen mama vermek zorunda kaldik 3 saate bir 90-100 alır dedi doktorumuz ,kilosuna göre söyledi bizimki 110 ,115 bile aldı. Kilosunu önce 6ya sonra 8e bölüp 3 saatte bir ne alması gerektiğini hesaplıyorlar
Kbrmrc Kivanc52020 çok değilmi ben 1 aylıkken 30 cc veriyordum şuan 60 cc veriyorum mamayı verirken ağız dolusu kusuyor bide
Anastasia Canım benim bebeğim sütüm olduğu halde emmedi. Prematüre olduğu için hastanede biberona alışmıştı.3 saatte bir 90 CV veriyordum 2,5 aylıkken
Kbrmrc Hilalamine canım senin gibi bende ilk 1.5 ay silikonla emzirdim ucum olmadığı için silikonsuz alıyor şuan ama bu seferde 5 dk emiyo sonra çığlığı basıyo 😔
Hilalamine Kbrmrc şimdi ucu var ama silikona alıştı boş almıyor 😞 şimdi de fazla çekmiyo silikona ben sıkınca süt geliyo kendi tembelleşti mama veriyorum biberona alıştı sanırım
idil1990 Kbrmrc bebegim iki bucuk aylik en fazla bes dk emiyor bu ay kilo alimindan bende endise ediyorum ac oldugu zaman 60 iciyor 100 cc ye kadar yolu var zaten suan her bebek farkli olur bebeginin istegine gore haraket etmen lazim birde mamayi emdikten sonra ver sutun azalmasin bes dk bebegin gogsundeki sutu indiriyordur benimkide oyle