BeyzanurrK Kızlar nasıl bir süreç geçirdiniz çok zorlandınız mı deneyimlerinizi öğrenmek isterim bebeğim 7. Aya girdi tama emin değilim ama adetim 5 gün gecikti adetim düzenli olmadığı içinde emin olamıyorum😕😒🤷♀️
Hiilyuss BeyzanurrK ben kaldım bebegim 4 aylıkken normal emzirmeye devam ettim zamanla sütüm azaldı ama malesef
monica50 BeyzanurrK benim bebeğim de 5 buçuk aylık ve bugün gecikmemin 5. günü 🥲 korunuyoruz pek ihtimal vermiyorum ama insan yine de korkuyor
busraulas BeyzanurrK 13 aylık bebeğim var 9 haftalık hamileyim emziriyorum hala doktorum 3 ay daha emzirmeme müsade etti ama çok zorlanıyorum nasıl bıraktıracam hiç bilmiyorum alıskanlıktan mı bilmiyorum geceleri çok uyanmaya başladı meme agzında olsun istiyor sürekli delirecem az kaldı
BeyzanurrK Hiilyuss peki nasıl alıştırdınız mamaya benim kızım biberonu asla ağzına almıyor suyu bile içiremiyorum maalesef bide çok zorlandınız mı
bebemiz Hiilyuss kaç aylık hamilelikte sütünüz azaldı sonra tamamen bitti mi yoksa doğuma kadar emzirdiniz mi
Hiilyuss BeyzanurrK memeyi artık emxik gibi kullanıyordu gece emmiyordu ama sürekli ağzında tutmak istiyordu. Eşime dedim ki bu gece ağladıgımda ben almıycam hiç. Hep eşim sakinleştirdi pişpişledi. Artık cok acıkınca hemen mama yaptım getirdim direk tuttu içti. Benim oglum mama da içmiyordu hiç
BeyzanurrK monica50 bende vermiyorum ama korkmaya başladım artık bide olursa 3. Çocuğum olacak ve gurbette olduğum için çok zorlancam😒köyde durduğum için de hemen gidip test felan alamıyorum Allah sizin de yardımcınız olsun Rabbim gönlünüze göre versin
BeyzanurrK Hiilyuss hmm benimki çok düşkün canı sıkılsa bile emiyor mama hiç vermedim o yüzden sadece küçük kızıma üzülüyorum nasıl bıraktırırım hamileysem bilmiyorum
BeyzanurrK busraulas Allah yardımcın olsun bende bıraktırırsam üzülürüm nasıl olcak hiç bilmiyorum🤦♀️
BeyzanurrK busraulas salça sür pratik olsun diye çay tabağına koy yanında bulundur ama o görmeden sür isteyince aç göster ve tadına bakmak isterse baktır benim ilk çocuğum sütten keserken öyle bıraktırdım
busraulas BeyzanurrK içten içe çok üzülüyorum inan ama yapacak bişey yok valla hamileligimde bulantılardan zor geçiyor zaten
Hiilyuss bebemiz 10 aylıkken sütm mü azaldı bebegim mi emmek istemedi artık bilmiyorum ama sadece memede duruyordu çekmiyor çdu bıraktırdım hamile kaldıktan sonra 6 ay emzirdim yani
busraulas bebemiz hamileliğin basında oldugum için sanırım bilmiyorum ama cidden 3 ay bile çok geliyor sanki çünkü yedigim de içtigimde emen çocuğa gidiyormus gibi hissediyorum karnımdakinin gelişimi yavaslamaz inşallah
busraulas BeyzanurrK o sekilde tiksindirmek de doğru gelmiyor da mecbur kalırsam öyle yapacam sanırım başka çarem yok
zeynebinannesii28 BeyzanurrK bebeğim 9 aylıkken birden emmeden kesildi istemedi sonra da hamile kaldığımı öğrendim şuan ise 2,5 ve 1 yaşındalar. Kıskançlık zorluyor ama her şey onlar için ve her şeye değerler 💖
busraulas Hiilyuss banada doktorum 3 ay daha emzir dedi ama iyice düşkünleşti nasıl bıraktıracam bilmiyorum hazır hissetmiyorum kendimi en azından geceyi bıraktırmak istiyorum nasıl başardın bıraktırmayı taktik verirmisin? 😕
busraulas aselhilal849_ koku hassasiyetimden anladım 😁 adetim gecikmişti ama doğumdan sonra düzensizdi zaten arada kasıklarıma igne saplanır gibi ağrı oluyordu sonradan gögüs hassasiyeti geldi hala çekiyorum,🙁