ozkan19o oğlum 4 aylık olacak 3 gün sonra kilosu 6200 çıktı doktor da , sağlık ocağında 6300 çıktı boyu 65 cm , 2640 doğmuştu sizce kilosu normal mi
Acemibabyy ozkan19o merhaba bence gayet kilosu ideal ki 6. Ayda doğum kilosunun 2 katı olması ideal bence doktorunuzda bir sorun var ayrıca her çocuk aynı değil takılmayın lütfen sağlığı yerinde ise kilosuna. Çok takılmayın lütfen benim de 4 ay 9 günlük oğlum 7400 gram dedi bana bile yani kilo alımı normal dedi
ozkan19o sordum takip edelim kilosunu dedi doğum kilosuna göre gayet iyi ama kilo alımında düşüş var dedi çünkü normalde ayda 1 kilo alıyordu
Dondurmalikahve ozkan19o Bu ay kaç kilo aldı ve gittikçe kg alımı düşer, bunu neden söylemiyor doktor
ozkan19o SevimliHayaletCasper değiştiricem bende çok memnun değilim 2 ayda 1200 gram aldı çocuk ona rağmen diğer ilk 2 ayı kıyasladı çizgi de düşüş var dedi ama bana normal geldi doğum kilosunu katladı zaten her ay 1 kilo alacak diye bir şey yok ki
ozkan19o Dondurmalikahve 2 ayda 1200-1300 arası aldı anlamadım sütün yetiyor mu dedi çocukta bir huzursuzluk yok ağlama yok uyuyor acıktığı zaman uyanıp emiyor zaten