Prensesannesiii HilalAnl bende çok merak efiyordum ebeyr sorfum tavsiyr etmedi sonra netté araştırdım aşının etkisini öldürebiliyormuş malesef veten var ama vermeyi düşünmüyorum baktım 37 i aşmaya başladı o zaöan verip ılık bi duş aldıracağım 2 gündür ateşliyiz öyle yapıyorum çok iyi geldi
Bgcvn HilalAnl Bizde Ateş olmadı ben hiç vermedim. Oldaydı verirdim sonrasında ona bile gerek kalmadı
Babymom HilalAnl bizimkide pazartesi ve doktorum verme taraftarı değil ben özellikle sordum oda verme 38 dereceyi geçmediği sürece sorun olmaz aşıdan sonra takip etmek lazım dedi ben verip hem çocuk huysuz olmasın rahat etsin diyordum ama vermicem bakalım 😞😒
Balannesi HilalAnl Canım eğer ateşi çıkmadıysa hiç birşey vermene gerek yok bebek aşıyla savaşıyor ilac vermen bunu engeller. Ateşi 37.5 üzerine çıkarsa verirsin hatta doktorum o zaman bile vermene gerek yok aşının işe yaradığını gösteren iyi birşey dedi zararlı bi ateş değil demişti 😊
GmzSnn Bizimde yarın aşımız war aşıya gitmeden bi kaşık caLpoL werirsin aşıdan sonrada bi kaşık werirsin korkma korkarsan ateşLenir ne kdr sakin oLursa o kdr çabuk atLatıyosun aşı dönemLerini ateşi öLç sürekLi 37.5 geçtiği an duşa sokarsın 🤗
HilalAnl GmzSnn öncesinde verip vermemekte cok karsrsız kaldım ebe ve cocuk doktorum verebilesin demişti
Prensesannesiii HilalAnl yok biz daya olmadık aşı hasgalıktan ateşlendi onu önek verdm yani yaptıklarımı :-)
GmzSnn HilalAnl doktordan doktora fark war cnm eskiden hepsi aynı şeyi söyLermiş şmdi hangisi ne diyo belli değiL bazısıda ne gerek war ateşi çıkarsa wer diyo
Gzmela Biz 15 gün önce yaptırdık 2.ay aşımızı bize 3 gün banyo yasak denildi o yüzden eve gittiğinizde bir çay kaşığı calpol verin rahat etsin demişti doktorumuz herkesin cvpları farklı 🤔🤔
meryemkisa HilalAnl ben gitmeden önce verdim gelincede 6 saat donra tekrar verdim çok şükür ateşsiz atlattık