saralarbaby Kızlar benimkisi dört ay Bir günlük dönüyor tek bırakamıyorum, geçen kanepeden başını aşağı doğru eğmiş
simseklivekalpli saralarbaby 4 aylıkken dönüyor 6 aylıkken desteksiz oturuyordu. Kanepede yatakta tek bırakmayın , yere koyun daha güvenli
pinar1905 saralarbaby benim bebeğim nerdeyse sekiz aylık hala dönmüyor 🤣 uzanmayı sevmiyor sadece oturmak istiyor uzandığı an ağlıyor
sumeyyeirem metehanbeyza sende yardımcı ol canım önce çapraz kol bacak harketi yap sonra bacaklarını karnına topla elerini bacaklarını tut bı saga bir sola çevir yavaşça benim bebeğim 3 ayına bir hafta vardı tek omuz üstüne dönüyordu egzersiz yaptırdım ama bu günlerde çok hevesli değil dönmeye grip atlattık o yüzdenmi ki
anonimim metehanbeyza 4 ay 5 günlük bir iki defa döndü kendi kendine. Bir iki hafta önce yatım dönmeye başlamıştı. Ben desteklemedim zamanı gelince kendi dönecek acele etmeye gerek yok diye herhangi bir egzersiz yaptırmadım. Zaten çok çabuk büyüyolar kendi gücüyle yapmadığı takdirde koştur koştur büyüsün istemiyorum. Çünkü özellikle 3. Ve 4. Aydan itibaren çok tatlı oluyolar en keyif aldığım dönem 🫶🏻
pinar1905 cihanaslan ben de sizleri görünce rahatlıyorum 🤣🤣 nefret ediyor yatmaktan çünkü merak ediyor etrafı yattığı zaman göremiyor oyuncakları hahahaha
rab25 3 ay 10 günlükken döndü ilk defa suan 6 ay 8 günlük yüz üstü dönüyor ama geri dönemiyor daha hafif sürünme belirtileri var😂
cihanaslan pinar1905 evet aynen öyle bir de benim ki kucak seviyor yatma pozisyonundan bile hoşlanmıyor aman sırtı yere gelmesin 🤣 annem sürekli tembel bu çocuk diyip duruyor
ebrarebrubayram 4 aylıkken dönmeye başladı tabi bizde el kol hareketlerini yaptık Yüksek bir yere bırakmayın bırakacaksanız etrafını destekleyin dönerek düşebilir bıraktığınız yerde bulamayabiliyorsunuz Yerde olmaları garanti 😅