Tugce2020 Kızlar birbuçuk aylık kızım var düzenli kilo alamadı sürekli doktora gittik mamaya başlayalım başlamayalım mı karar veremedik kilo aldı mı acaba diye düşünmekten stres yaptım sütüm azaldı tam yetmiyor bazı öğünlerinde mama veriyorum azalan sütüm tekrar artar mı emzirdikçe biliyor musunuz
Ebrupolat_ Tugce2020 Tabiki artar bol bol emzirmek ve su içmek diğer olarakta, Pekmez,bulgur pilavı,mor lahana,yeşillik,süt mısırı ve humana still tea 👍🏻Yeterki sütün çekilmesin artar Allahın izniyle
38eg Tugce2020 bol su sürekli emzirme ve kuru incir ye. Ben dün akşam kuru incir yedim 4 tane sabah uyandım göğsüm acayip dolmuş maşallah☺️
nilmur0 Tugce2020 tabi ki de artar bol bol emzirmelisin. Bol su ve öğünlerini geçirmeden yemek yiyerek
Tugce2020 Ebrupolat_ inşallah canım yeni gelen sütün emzirdikçe arttığını biliyordum ama azaldı ya emin olamamıştır dediklerini sürekli yiyorum teşekkür ederim :)
Tugce2020 38eg kuru incir hurma helva pekmez dereotu rezene çayı süt çayı devamlı içiyorum canım ama stres hepsinin önüne geçiyormuş demek ki devam edicem tekrar artırabilirim umarım bu bile bana umut oldu :)
nilmur0 Tugce2020 aynen hiç moralini bozma bol bol emzir su iç artar Allah’ın izni ile 🤗 bol sütlü günlerin olsun inş.