nurey ela4_0 yaptırmayı düşünmüyorum bi çocuğu gördükten sonra fikrim değişti çocuk felç kalıp vefat etmişş aşırı korktum
Alyehus ela4_0 bende yaptırmak istemiyorum dedim hemşireye dilekçe doldurdun ama okulda bir düşme durumunda yönlenirirler ve yine vurulur tetanoz gibi ve kabakulak olursa çok ağrılı geçer annesi karar sizin dedi. Vurdurmaya karar verdik 😒
balkizimcicekkiz nurey bende onu gördüm çok etkilendim 3 ay gecikti aşısı en sonunda sadece kkk aşısını yaptırdım biraz zaman geçince diğerini yaptıracağım hepsi birden ağır gelir diye düşündüm
balkizimcicekkiz nurey hayır istediğin zaman yaptırabilirsiniz dediler bana en sonunda sadece kkk aşını yaptırsam olir mu dedim olur dediler tek onu yaptırdım 4 yas 3 Aylıkken diğerinde istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz dediler
Alyehus UMUTUMM___ merhaba hayır henüz vurulmadık. Yarın yaptıracağım ama arkadaşımın oğlu oldu Ateş vs yapmadı.
Alyehus UMUTUMM___ dün olduk aşımızı. Rahat geçti ateş vs yapmadı hafif kolum ağrıyor dedi o kadar bilginiz olsun ☺️