Kbralp 8 aylik erkek bebegim bir haftadr gece cis yapmiyor bezi kupkuru uyanuyor 2 . 3kere emmeye uyaniyor ama cis yapmiyor sebebi ne olabilir birde su iciremiuorum suyla oynayıp püskürtüyor
Mom061 Kbralp Doymadığından ve susuz kaldığından olabilir. 2-3 kere emmeye kalkıyorsa doyuyor olması lazım çünkü.
Acelya35 Kbralp suya yeni başladıysanız çok normal püskürtmesi damla damla ver biberonla zamanla alışır ama kuru bez bi şekilde sütünüzün yetmemesiyle alakalı olabilir tabi alması gereken suyuda almalı
Esrarb Kbralp benim kızımda sekiz aylık gece emmeyede kalkar bir kaç kere bizdede oldu bezi kuruydu bende merak ediyorum, doktora sorarsanız bizide bilgilendirir misiniz?
Kbralp Mom061 canim gece mama yiyip uyuttum ozellikle ama gene yapmamis kafasi da cok asiri terliyor o sekildemi sivi kaybediyor bilemedim yarin doktoruna sorayim cok kafama takildi
Kbralp Mom061 yok gündüz norml yapiyor oglene kadar 2 . Bezi de doldurmus oluyor ama gece boyu kupkuru canim
deletedmom1212 Benim oğlumda 4 ay 8 günlük gündüz 3 kere falan bezini degisirim idrarı icin ama gece 3 defa kalkip emmesine ragmen sabah azcik birsey etmiş oluyor bende merak ediyorum neden acaba
Umutununannesi Benim bebeğimde 3 aylık geceleri hıc çiş yapmıyor nerdryse sabah bezi kupkuru yada 1 2 tane yapms da hafıf ıslak gbı duruyor bende çok şaşırıyorum bu duruma. Gece 3 defa kalkar emer ama çiş yapmaz sabah uyanınca bezi dolduruyor ama 🧐
deletedmom1212 Ema ondan kaynaklaniyor olabilir mi benim oglum gece gunduz sırılsıklam aşırı terliyor surekli gece ter bezi degistirip duruyorum her saat emmesine ragmen kilo alımı da güzel olmasina ragmen cis bez sayimiz azaldi