Mixleydi Kızlar bugün bimden bunu aldım m beden ama kalıbı o kadar dar ki hiç olmadı yanımda fişte var iade alırlarmı bu üründen başka yoktu bilginiz varmı
KendiEvimdeDeplasmandayim Mixleydi iç çamaşırını bile alıyorlar daha önce çalıştım bimde biri iç çamaşırını denemiş getirmişti olmadı diye aldılar 🫣
leylaeerenn Mixleydi abimin arkadaşı çalışmış dı özür diliyorum ama kokan giylmiş iç çamaşırın iadesini bile almışlar öyle denilmişti alırlar bence müşteri memnuniyeti açısından tekrar satılmaz. Zaten satılması bile onun fiyatı bimi batırmaz bence götürün Bi deneyin şansınızı
dygskerem Mixleydi iç çamaşırı alınıyor malesef bimde, ama benim vicdanıma kalsa kıçıma giydiğim şeyi götürüp iade etmem
Deletedmom_216 KendiEvimdeDeplasmandayim ay gercketen mi? İgrenc ama ya. Milletim vajinasina degdigi seyi gidip bide saatilar mi? Pislikler. Hijyer yrunu bunlar nasil kabul ederler de satarlar
Dondurmalikahve KendiEvimdeDeplasmandayim Aaa ben alınmaz sanıyordum midem bulandı neyseki binden öyle şeyler almadım.
KendiEvimdeDeplasmandayim Deletedmom_216 beybitolat çöpe attı sonra kızlar yanlış yönlendirmeyeyim. Ben alacağını bilsem de iç çamaşırını deneyip iadeye götüremem ama bimde müşteri ne getirirse almak zorunda politikası bu şekilde. Bi tane kadın vardı hatta airfryi arada alıp kullanıp iade ediyordu galiba misafir geleceği zaman alıyordu 😂 onu da almazlar mesela başka yer kullanılmış elektirikli aleti. Sorun yoksa iade kabul etmezler.
KendiEvimdeDeplasmandayim Dondurmalikahve alıp çöpe atmıştı mağaza müdürü. Tekrar reyona koymadı ya koyulmaz zaten bir sürü hastalık bulaşma ihtimali var
Deletedmom_216 KendiEvimdeDeplasmandayim e cope attigi zaman da skinti olmuyo muydu? Soncuta kasada hem urunun ucreti eksiliyo hemde urun iade olmasina ragmen rafta yok cope atilmis. Sorun olmuyo mu bu durumda
KendiEvimdeDeplasmandayim Deletedmom_216 mağazada fire yazabiliyosunuz iadeyi ya da sktsi gelmiş bozulmuş ürünü o zaman sıkıntı olmuyor
Deletedmom_216 KendiEvimdeDeplasmandayim aaa sasirdim valla ben rafa geri koyuyolardir diye dusunmustum
zeynep865 Göz kararı dar geleceğini anlarsınız neden denediniz ki dar gelecek şeyi ? Bir de giydiğiniz bir şeyi nasıl iade edeceksiniz ? Başkası sizden önce alsa giyse siz o ürünü alıp giymek ister misiniz empati yapın
Mixleydi zeynep865 göz kararı nasıl olacak onu anlamadım normal şort gibi üstelik tam giymedim ki bacaklardan geçmedi bile
KendiEvimdeDeplasmandayim Deletedmom_216 yok öyle hassas şeyleri koymuyorlar en azından bizim mağaza öyleydi