Melike-emirasaf Kızlar sorum başlıkta en güvendiğiniz tavuk markası nedir birde hangi marketten alıyor sunuz
YorgunAmaMutluAnne Melike-emirasaf kasabımdan alıyorum kendi ürünlerini satıyor fakat marka alacak olsam tabiki hastavuk alırım
AlpSol Melike-emirasaf marketten hiç tavuk almıyorum, Boğaziçi çiftlikten köy tavuğunu sipariş veriyorum, aynı gün kesim v teslim oluyor . dondurulmadan gelmesi benim için önemli, evden parçalara ayırıp dondurucuda saklıyorum
JuliJuli06 Melike-emirasaf benim kaynim tavukculuk yapiyor nerden alirsan al erpilic tavuktan al diyor erpilic aliyoruz
balkizimcicekkiz AlpSol bu çiftlik Ankaradaydi galiba nasıl sipariş veriyorsunuz gidipmi almak gerekiyor
sengul34 Melike-emirasaf Akdeniz toros’u taklit edenler var Akdeniz toros’un kendisini bulursanız çok güzel
duygu124 Pazarlardan alıyorum ben köylü satıcılarda oluyor lezzetide cidden farkediyor ve geç pişiyor market tavukları gibi degil
Melike-emirasaf duygu124 evet duymuştum bunu gercek tavuk cok zor pisiyormus ve lezzeti de daha farklıymış
AlpSol balkizimcicekkiz İstanbul Maltepe taraftan geliyor sanırım, web sitesinden ve WhatsApp üzeri de verebilirsiniz siparişi
Melike-emirasaf JuliJuli06 halkmardan erpilic alıyordum bende sadece iste bu zehirlenme olayları çoğalınca korkuyorum artık almaya hepsi işlenmiş ne alacağımı şaşırdım
Minigim38 Melike-emirasaf banvit, erpilic alıyorum. Eltim toros diye marka önerdiği bulursam bide onu alacağım suyu sap sarı oluyormus
duygu124 Melike-emirasaf bulunduğunuz yerde yada köyde satanlardan varsa deneyin düdüklüde pişiriyorum düşünün bende öyle duymuştum geç pişer tadı çok lezzetli olur ve bembeyaz olmazmış ki degil kırmızı ete benziyor görünümü :)
JuliJuli06 Melike-emirasaf gercekten bende korkar oldum hep yaptigim tavugu ayni sekikde de yapsam ay bisey olurmu diye korkar oldum. Dun tavuk gogusu kizarttim ailecek yedik cocugumda yedi gece bi soguk soguk terledi ishal gibi kakasini yapti rahatladi oyle cok korktumki elim ayagim bosaldi tavuktanmi oldu diye sukur sabahina iyiydi
Minigim38 Melike-emirasaf aa öyle mi hiç toros almadım genelde banvit veya erpilic alıyordum eltim kendilerine toros almış tadı çok güzel suyu sapsarı lezzetli dedi bulursan al demişti bulamadığım için almamıştım gerçek olduğu nasıl anlaşılıyor acaba
Melike-emirasaf JuliJuli06 ayy bende bende valla yaptığım zaman dua ediyorum Allah’ım zehirlenmeyelim diye
Melike-emirasaf duygu124 marketten aldıklarımız bembeyaz oluyor ve hemen pişiyor işte Allah bilir neler katılıyor içlerine imkanı olan icin harika bi öğün tavuk