SevimliHayaletCasper Kitsu çok afedersiniz tuvalete kol kadar birşeyler yapılıyor tıkanmıyorda ufacık peçete mi tıkayacak. Annemin evinde, kiradaki evimizde, şuanki oturduğum evde hep klozete attık. 8 senedir bu evdeyim mesela tıkanma olmadı.
Retzja Peçeteler suda çözünüyor, o yüzden klozete atılması taraftarıyım. O bölgeye kullandığımız peçeteleri çöp kovasında düşündükçe midem bulanıyor 🤓
Kitsu Retzja kendi evimiz hadi bir yere kadar ama misafirlikte dolu çöp kovası görmek gerçekten zor 😅
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu klozet diyorum ben doğrusu muhtemelen çöp kovasıdır en azından dayatılan o. Hadi kendimiz neyse de eve misafir gelse oda mı kovaya atacak milletin artıklı peçetesiyle uğraşamam bana iğrenç geliyor
[silindi] KendiEvimdeDeplasmandayim biz çöpü kullanmıyoruz diye poşet geçirmeyi sık sık unuturdum 1 geceliğine yatılı misafir geldi bir kere, poşet geçirmemişim yine unutup. 2 gün boyunca poşetsiz çöpe atmışlar wc kağıtlarını 🤢 onlar gittikten sonra komple çöp kovasını eldivenle tutup çöpe attım
duyguluinsan Kitsu banyolarımda çöp yoktur. Bu tarz bir görüntüye tahammülüm yok 😆. 8 yıldır aynı evdeyim tıkanma falan yok, aynen devam :)
Melike-emirasaf Kitsu bu soru gerçek mi 😂 bide klozete atanlar varmış ya kafayı mı kırdınız siz klozete atanlar hani tıkanma ihtimali var birde diğer dairelerde oturanların giderlerini de tıkıyor sunuz 😅
SevimliHayaletCasper Melike-emirasaf yeni nesil evlerde böyle tıkanma gibi problem olmuyor. Eskidendi onlar. Ha ıslak mendil gibi erimeyen bi malzeme olursa o zaman olabiliyor ama tuvalet kağıtları tıkamıyor
KendiEvimdeDeplasmandayim [silindi] evde kovaya atsam bile misafirliğe gidince asla kovaya atmam ya iğrenç gerçekten 😟 yüz ifadenizi tahmin edebiliyorum farkedince 🤢
suheyla92 Kitsu tuvalet kağıdına afedersiniz ama bk sürülmez suyla temizlediginiz yerlerinizi kurulamak icin kullanilir ve cop kutusuna atilir. Aksini söyleyen pistir yıkamayıp direkt siliyordur dolayisiyla b*klu peçete de cope degil klozete atılır der.
minikbeyd suheyla92 abla ben klozetçiyim ama boklu götümü peçeteye silmiyorum ama gelen misafir yapıyor çocuklar erkekler kadınlar onu napıcazz? Veya akıntılı kanlı peçetesini görmek zorundamıyım? Hele o peçetenin o kapağa sürülme ihtimali mikrop ötesi götünü yıkasa bile kuruluyor yine atıyor sonuçta orayı sabunla çitileyip kurulamıyor nerden baksan iğrenç. Aksini söyleyen pistir demişsinde aksini söylüyorum ama çok şükür temizim ve bencede benim söylediğimin tersini savunanlar pistir.
BordoHuniliAnne suheyla92 peki benim gibi önce tuvalet kağıdı ile silip sonra yıkayıp sonra tekrar tuvalet kağıdı ile kurulayanlar da pis kategorisinde mi 😅
Kitsu [silindi] eski evlerde tıkanma oluyor. Annemlerin evinde tıkanıyor maalesef misafirlerini bile uyarmak zorunda kaldığı oldu 😅 her türlü kötü