yenianne___ İdrar yolu enfeksiyonuna ve yanmaya ne iyi gelir hastaneye de gitmek istiyorum çok salgın var bebeğim küçük
Prensesannesi38 yenianne___ bol su ama geçmiyorsa tek kullanımlık gece içilen bir ilaç var onu kullanabilirsiniz
Asyaveannesi04 yenianne___ munurol tek kullanımlık alabilirsiniz eczaneden ve bol su, ayakları sıcak tutmak
zeyinci yenianne___ bende de aynı durum var şuan tek kullanımlık toz içtim dün gece hala geçmedi piyoleseptyl içiyorum bugün 2. Gün siz ne yaptınız
HELELEKADIN yenianne___ dut kurusunu kaynatıp içiyolsrmış enfeksiyona çok iyi geliyormuş ben demedim İnşallah ihtiyacım da olmaz ama bi deneyin isterseniz belki işe yarar geçmiş olsun
kalbimegedekaldii yenianne___ ‘monural’ bir çeşit antibiyotik olduğu için reçetesiz alamazsınız. Bir doktorun görmesinde fayda var. Yine de gidemezseniz bol bol su için ama idrar yolu enfeksiyonu genelde antibiyotiksiz geçmez
busra0001 Niolinyagi iyi kullanırsanız ve c vit dut kurusu çayı da iyi doğal yontem isterseniz. Kuşburnu veya kizilcikda iyi c vit kaynağı onlarda