Kizlar sizdede böyle durum oldumu sizce normalmi?14 aylik kizim hareketlenmeye baslayali tam hatirlamiyorum belkide önceden vardi farketmedim ama emzirirken yataga uzanmistim üzerime cikmaya calistiginda gögüsüme bastirarak kalkti gögüsüm cok acidi belki koluma bastirarak kalksaydi o kadar acimazdi birkac kez oldu bu bana yaslanirken yada yanlislikla ayaga carptigindada fena acidi iki tarafda ayni acidi ama regl öncesi göguslerde sizlama gibi birsey degil yada mastit acisi gibi degil dokununca ele gelen bir sertlikte yok sadece cok bastirirsam aciyi hissediyorum bu normalmi emzirdigim icinmi böyle yoksa acaba hassas oldugundanmi kaynaklaniyor?kadin doktorunada gittim iki tarafmi tekmi sordu ikiside dedim dokunarak muayene oldum birseyimin olmadigini söyledi hormonal olabilcegini söyledi yada regl öncesinden kaynaklidir dedi regl dönemin disindada boyleyim dedim birkac aya gecmezse istersen mamografiye göndereyim dedi birsey varsada erken teshis var korkma dedi ama icim rahat etmedi 😔cok evhamli biriyim kafama birseyi takarsam takiyorum cevaplariniz icin simdiden cok sagolun 🥹