dilox Arkadaşlar 11 aylık bebeğim sürekli uyanıyor, 15 30 dk bir uyanıyor , uyurken hareket ediyor pışpışlıyorum yetmiyor sallıyorum bende mecburen uykusu açılmasın diye iki gündür uyumuyorum yoruldum artık 😭
humeyrasm dilox bizimkide yaklaşık 11 aylık 3 gün öncesine kadar bizde öyleydik deliksiz 2 saat uyku baaazen uyurdum çok nadir yani. 3 gündür gece emmesini azaltmakla basladik çok şükür bugün akşam yatirdiktan sonra hiç vermedim şuan bir surecteyiz bakalım birkaç güne daha belli olur uykusu uzadı mi o yüzden şimdilik bişey diyemiyorum inşallah işe yarar
kedi07 19 aylık kızım her gün böyle. Sabahlara kadar uyanıyor. Bazen ağlama krizleri oluyor uyumak istemiyor. Odadan çıkmak istiyor mecbur ikizi uyanmasın diye çıkarıyorum oyun oynuyor geziniyor ve uykuya ikna etmek için o kadar uğraşıyorum ki götürmediğim doktor kalmadı🥲
humeyrasm UykuPerisi_ uyutmadan önce her ikisi memeyi de emziriyorum doydugundan emin olmak için. Baktım emmiyor ama ağzında bu defa çekip emzik veriyorum uyutuyorum. Memede uyutmamaya dikkat ediyorum.. uyandikca kucakta yatakta pış pışlıyorum her ağladığında emzik ve ya arada su teklif ediyorum tekrar uyutuyorum. Böyle böyle alisacaktir inşallah.. kizimdayken 2 yaş civarı bırakmıştım önce gece sonra gündüzü. Bu defa erken başlamak daha iyi oldu bence. Kızım gece sütlaç diye ağlar olmuştu bunda öyle bişey de olmaz daha küçük.. kendime en azından 1 yıl hediye etmiş hissediyorum. Elbette uykusuz geceler olacaktır ama her bebek farklı benimkiler bana ve memeye çok düşkünler sırf emmek için istiyorlar açlıktan değil.. sonra hem anne hem bebek uykusuz huysuz..