Asliiiiiiiiii Başlıktan anlayacağınız gibi şarjlı dikey süpürge arayışındayım hanımlar bütçe 2000 2500 en fazla hem ev hemde arabada kullanabileceğim bir şey istiyorum kullandığınız memnun kaldığınız ürünler var mı?
bossmomm Asliiiiiiiiii kiwinin aldım 1000₺ ye iyi ama ince tozlar günlük temizlik ve araba temizliğnde iyiydir. Sürekli haznesini temzilemek gerek
sevbur2305 Asliiiiiiiiii Bu fiyata biraz zor bence ben 3 sene önce 5000 e almıştım arzum dikey süpürgeyi
mnkanne1 Asliiiiiiiiii ben 2 sene önce Altus marka almıştım memnunum sürekli elimin altındadır annem dün kiwi marka almışlar ama bilemedim uygun fiyatlı diye almışlar ama mesela benim süpürgemden daha hafif geldi bana
bossmomm Asliiiiiiiiii ama hazensi yeni temiz oldukça iyi biraz fazla toz alsa iyi çekmiyor benim günlük temizliğime iyi gidiyor
Asliiiiiiiiii sevbur2305 var da canm tabi ne kadar dayanıklı olur bilmiyorum kullananlar var mı onu merak ettiğim için yazdım
sevbur2305 Asliiiiiiiiii Benim süpürgem arzum çok memnunum 2 senedir kullanıyorum ama tabi şu an fiyatı fazladır marketlere de geliyor sanırım tabi iyi araştırmak lazım