sincapailesi Elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, çaydanlık 😄 sürekli altı açık su kaynıyor bişey oluyor 😃😃 sizin yeter artık diyecek eşyalarınız hangisi? +
BongomyaPrensi sincapailesi çamaşır makinesi her yıkamada zangir zangir bağırıyor bozulucam usta görsün beni diye hahsshsh
alpmila sincapailesi dikey süpürge yani elim kolum ayağım 😂😂 birde çaycım aşırı kullanıyorum günde kaç kez çalışıyor bilmiyorum ya aslında bütün evi aletleri elimiz kolumuz özellikle bozulunca anlıyoruz kıymetlerini🥲
Pamukhanim_ sincapailesi bulaşık makinesi ve robot süpürge ikiside hem benden hem kızımdan baya çekiyor 😅
betul97_ sincapailesi Sanırım çamaşır makinem konuşsa neler derdi😅😅 Yeter artık buramıza kadar geldi, rahat bırak beni diyebilir
mondecaidensecmeler sincapailesi supurgem ve çamaşır makinem. Her Allah’ın günü yeter yeter diye bağırıyorlar😂😂 ama onları tabiki salmiyorum🤣
bianneo sincapailesi dikey süpürgem isyan ederdi kesin. Robotu çalıştıramıyorum kızım çok korkuyor o çalışınca ağlıyor elimde hep dikey süpürge eminim bu duruma isyan ederdi 😂 bir de klasik çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vs vs