incimk Kızlar merhaba kızım 8 ayına girmek üzere pipetli suluktan su içemiyor nasıl alıştırabilirim hangisini tercih etmeliyim daha rahat alışması için yardımınızı bekliyorum 🙏🏻🩷🌸
tahin incimk ben philips avent aldım ama 8.ayında denemiştim tutmadı 9 olduk tekrar deneyeceğim acaba nasıl öğretebilirim
zzezze incimk incimk ben munchkin kullanıyorum çok memnunum ben sevdiği ne varsa pipeti ona batırıp veriyordum öyle öyle alıştı ben mesela yoğurtla falan yapmıştım
surprizbebe incimk avent almıştım. Kesinlikle öğretemedim. 1 hafta sonra falan eşime dedim ki kaldırıp içilen aventten al bu kız beceremeyecek belli ki. Eşin aldı geldi iki gün sonra kendi kendine pipetliden içmeyi öğrendi şaka gibi 😆 şöyle oldu yanlardan tutup havaya kaldırmayı beceremiyordu ama ucunu emiyordu su gelsin diye. Çok susadığı bir anda hemen pipetliyi verdim ve bingo😄
incimk tahin Bende ilk 7 aylıkken vermiştim içemedi şimdi tekrar verdim yine içemiyor nasıl alıştıracağım bilmiyorum bende bir çözüm arıyorum umarım alışırlar 🙏🏻
BongomyaPrensi tahin normal bi pipeti al eline şu plastik tek kullaninlik varya bardağa su koy pipeti suya daldır tepesine parmağını koy kaldırınca pipeti ztn sen parmağını ucundan çekmediğin için şu dökülmeyecek, bebeğinin ağzına koy ve elini çek pipetten su döküldüğünü anlayacak ordan bir iki yapınca mantığıni öğrenecek ve bi anda suyu kendi cekicek 🌸😁
pantenkelebek incimk hangisini alırsınız bilmem ama benim kızım 10 aylıkken benim su mataramdan ilk kez çekti içine ve öyle alıştı biraz da boğazına durdurdu ilk defa olduğu için ben bi marka tercihi yapmadım bimden almıştım
BongomyaPrensi tahin rica ederim ❤️ ben öyle öğretmiştim bebeme baktın öğrenmedi zorlama dene ara ara ogrenicektir ❤️
bebiskoveannesi incimk kesinlikle munchkin. İlk başta içemiyorlar evet. Ben karşısına geçip içtim o da görerek 3-4 gün sonra çekmeye başladı. Su geldiğini anladığında da çekmeye devam etti.
cokbilmismom incimk munchkin al benimki tek seferde içti çünkü suluk çok iyi. Kafasına dikerek içiyordu biberondan suyu o yüzden normal pipetli bir şeyi icmeyi anlamamıştı. Ama munckin içinde bit ağırlık var yukarı kaldırıp içse bile su geliyor