vitability07 aşağı kısımda çıkan videolu reklamlar yüzünden arka planda çıkan ninni duruyor sürekli. Çocuğu uyuturken girmek mümkün değil resmen
melekbgci Myt müzik uygulamasını indirin arka planda da çalışıyor sadece başta bı sefer reklam çıkıyor , ücretsiz uygulama
vitability07 melekbgci yok sorun arka planda çalan uygulama değil. Burdaki reklamlar. Yolsa YouTube premium kullanıyorum onda reklam yok. Burda videolu reklam çıkınca telefon sessizde de olsa arka plandaki ninni duruyor. İPhone da böyle en azından
meva_07 İphoneyse spotify iyi bide youtub kids indirin orda reklam yok hiç ben ordan açıyorum ninnileri
hunilimomy vitability07 Canımız Annemiz, reklamlar otomatik oynatılır ve sessizde kullanmanız durumunda sorun yaşamayacaksınız. Mutlu Forumlar. 💜
vitability07 hunilimomy sessizde de olsa burda aşağıda video şeklinde reklam kendiliiinden başlayınca arkadan çalan ninni duruyor
Gul-42 vitability07 reklamsız yazınca bırsey cıkmıyor mu yada esınızden telefonunuza ses kaydı alın öyle açın
vitability07 Gul-42 yok sorun arka planda çalan uygulama değil. Burdaki reklamlar. Yolsa YouTube premium kullanıyorum onda reklam yok. Burda videolu reklam çıkınca telefon sessizde de olsa arka plandaki ninni duruyor. İPhone da böyle en azından