selinismail1 Bebegım 4 ay oldu ek gıdaya başlamak istiyorum kimileri başladık vs yazmış acaba nasıl yedırıyorsunzu tam dengede oturamıyoru
gizememre selinismail1 desteksiz oturmadan ek gıdaya başlamayı doğru bulmuyor doktorlar , ben 5 buçuk aylıkken başladım 4 ay biraz erken sanki niye acele ediyorsunuz
nazliikizz selinismail1 benim bebegim de 5 aylik aynı sekilde bazen sutumun yetmediğini düşünüyorum mama aldim asla içmiyor biberon da tutmuyor. Ben de yeni yeni tadımlık veriyorum bugun mesela tahıllı mama aldim normal toz mamaya karıştırılıp veriliyormuş kaşıkla verdim yine biraz yedi 4 aydan itibaren kullaniliyor o belki doktoruna danışıp onlardan verebilirsiniz
smnrkyy selinismail1 kızım şuan 3 aylık. Cumartesi doktora götürdüm. 4 aylık olduğunda ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi. 2520 48 cm doğmuştu, şuan 6 kg 61 cm. Bende kararsız kaldım başlayıp başlamamakta
ayisit selinismail1 mama alan bebekler genelde 4 ay civarı başlıyor ek gıdaya ama annne sütü alıyorsa erken, bağırsak gelişimini tamamlamamış bebeğe ek gıda verilmez.
sulebali Merhabalar benimde bebeğim 3,5 aylık asla mama almıyor kilosu 4975 gram bana düşük geliyor 4 aylıkken doktora danışıp ek gıdaya başlamak istiyorum
hellow sulebali merhaba neredeyse 5 kilo ve üçüncü ay için evet az yavaşlamış diyebiliriz yine de panik olmanızı tavsiye etmem biraz daha gözlemde bulunup erken başlangic size de zor olur ek gıda da kendi başına bir süreç hemde emzirmeden daha uzun belki daha detaylı
210624 selinismail1 oturmadan bebege ek gıda verilmez , kilodan dolayı verilmesi gerekiyorsa doktorun baslq demesi gerekiyor
kingmom1234 Ben sadece anne sütü veriyorum bebeğim 4 ay 20 günlük bende 5,5 aylıktan sonra başlamayı düşünüyorum şuan yedigmiz yemeklerden arada çok az tatiriyorum minicik yoğurt verdim birnkac kere o kadar
sulebali hellow Çok kafama taktım doktor ne iyi ne kötü dedi kilosu için sınırda dedi ama 15 gün sonra tekrar kontrolü var bakalım o zaman ne dicek
ninodurbenimadim selinismail1 Bebeğinize niye işkence çektirmek istiyorsunuz 4 ay çok erken. Bebekler doğumdan 180 gün sonra ek gıdaya başlatılır (özel durumlar varsa 5-5.5 ay da olabiliyor) lütfen doktorunuza danışmadan bir şey yedirmeyin çocuğa. Sindirim sistemi çok hassastır şuan, başını tutamıyordur büyük ihtimalle daha.