Yüksek alerjik bir bünyem var zaten alerjik astımım da var.. su yaşıma kadar ilk defa böyle hastalık süreci geçiriyorum net bir aydır belki biraz daha fazla assla iyileşemiyorum sadece birkaç gün rahatlıyorum sonra tekrar başlıyor.. bundan 10 gün önce geçmeyen ciddi burun akıntısı hapşırma ve tıkanıklıkla dahiliyeye gittim testler falan alerji yuksek çıktı kanımda, enfeksiyon bakterj vs yok tamamen alerji kaynaklı yani alerjik rinit.. röntgen çektik sinüsler tamamen kapalı işte ilaç verdi doktor bir poşet sinüs ve burun temizleyici, buhar, burun spreyleri, kortizon iğneleri vs vs.. burun akıntısı ve hapşırma toparladı geçmedi ama öyle çok fazla değil ama burnum sanki daha da tıkandı tamamen açık oldugu hiçbir an yok bir taraf açıksa diger taraf muhakkak kapalı hatta bazen iki taraf da komple kapalı oluyor.. artık bıktım boğuldum sürekli hasta olmaktan bir türlü toparlanamıyorum rahatlayamıyorum ruh halimi etkiledi resmen hele ki şu tıkanıklık.. aynı durumda olan, daha önce olmuş olan var mı nasıl çözümleriniz var paylaşacağınız önereceğiniz bir sey varsa çok çok memnun olurum