dogakusumx 9 haftalığız gazı düzene girmişti üst gazı kendi çıkarabiliyordu 40 ından sonra. Bu hafta tekrar başa döndük gibi üst gazını çıkaramıyoruz. Gaz prıblememiz arttı devamlı memeye gelmek istiyor. Aynı durumları yaşayan var mı
bebikoluturtle dogakusumx nurse harvey di yanlış hatırlamıyosam bize çok iyiy geldi benimkide alttan güzel gaz çıkarıyodu doğduğundan beri üstten çıkarırken çok uğraşıyoduk ama o dsmls iyi geldi tavsiye ederim emzirmeden 15 dakika önce yada emzirdikten 1 saat sonra kullanmak önemli yoksa kabız yapıyo günde 3 kez 4 damla veriyodjm
dogakusumx bebikoluturtle bende onu kullanıyorum ama bu sefer internetten aldım zeytinyağı gibi geldi sizinkide öyle mi eczaneden aldığım daha yoğun beyazımsıydı. Ondan mı işe yaramıyo acaba
bebikoluturtle dogakusumx zaten içinde zeytinyağı var ben bebeğime vermeden önce kendim tatmıştım kullanımın mı yanlıştı acaba dediğim gibi mi kullanıyosun
dogakusumx bebikoluturtle bize doktor sabah 10 akşam 10 dedi. Ben emzirmeden önce verip öyle emziriyorum
bebikoluturtle dogakusumx işte o ayar bebelere çok gelebiliyo istersen bide benim dediğim gibi dene cnm ya ben damlanın ayarını kızıma göre kendim ayarlıyodum bazen bebelerimizin doktoru biz olmalıyız daha iyi takip ediyoruz🤍