minikkurabiyee Kızlar yarın akşama misafirim gelecek yemeğe kalabalık misafir menüsü önerir misiniz banaa
uykusuzanne__ minikkurabiyee Mercimek çorbası Fırında tavuk patates Fırında hazır yufkadan börek Yaprak sarması Pilav Salata
momas minikkurabiyee ben genelde et yaparım ama maliyetli olur 12 kişiye hani tas kebabı güzel olur pilav ortaya bi salata mercimek çorbası havuç tarator börek şakşuka barbunya pilaki ben bunları yapardım tatlı da böyle bir menüye şerbetli bişey olur ama kendim yapayım dersenizde kaşık pastası ya da trileçe güzel olur
mamacitaa_ minikkurabiyee ne coklarmis :) Mercimek çorbası etli sulu bir yemek - fasülye patates vs fırında patates tavuk pilav Salata turşu vs tatlı da ıslak kek ya da revani :)
Zeytin-gozz1 minikkurabiyee iç hazırlayıp pide yaptırabilirsiniz benim kalabalık misafir menüm de fix pide çeşitleri olur. Yanına da mercimek çorbası ortaya salata ve yapabilirseniz sarma-dolma gayet güzel olur 👌
minikkurabiyee uykusuzanne__ yaprak sarması yapamam küçük kızım var ve vizelerim yaklaştı ders çalışıyorum 🫣ama menüyü yapabilirim cok iyi olur
minikkurabiyee mamacitaa_ evet dayımın çocukları falan cok kalabalık 5 bir dayımın çocuğu var 1 tanede diğerinin birde benim kızım 😀😀😀aa fasulye de olabilir ekleyebilirim onu da
momas minikkurabiyee rica ederim hem kolay hem çok lezzetli. Tavsiyem bir gün önceden yap çünkü 1 gece beklediğinden tadı aşırı iyi oluyor
[silindi] minikkurabiyee Tavuk sote Pirinc pilavi Paçanga böregi Havuc tarator Salata Kuru dolma Mercimek corbasi
ipek195_ Ezogelin çorbası Güveç tabaklarda etli mantarlı sote uzerinde kasar ve basemel soslu Fırında tavuk Pirinc pilavı Ortaya kirmizi pancar mezesi, kuru dolma, salata