Cerenncee Eğer dirençli ateşse calpol ve dolven dönüşümlü kullanıyorum.. 3 günden fazla devam ederse doktora götürüyorum.. zıbınla uyutup odasını serin tutuyorum bu kadar😔 çok geçmiş olsun
maviummu19 kalkbircaykoy bu kaçıncı gün ateşli bende aynı durumu yaşadım 5 gün boyunca sürdü 6.gün vucudunda döküntüler çıktı sabahında ateşi gitti öğleden sonra akiama doğru döküntüler de gitti iyiylelti birden doktora sonrasında sordum 6.hastalıkmış demekki dedi
Sunam kalkbircaykoy bizim öyle oldu valla düşürsek bile 2 saat sonra tekrar çıkardı ve enfeksiyon çıktı kanda bağırsakta o yüzden detaylı baksın bizim oğlan havale geçirdi yüksek ateşten
karan3535 kalkbircaykoy limonlu çorap giydir veya çorabının içine soğan dilimi koy atak tabanına gelecek şekilde eklemlerine çörekotu yapı sürebilirsin
kalkbircaykoy karan3535 çok teşekkür ederim bilgiler için tekrar yükselirse deneyeceğim şimdilik ateşi normale döndü umarım yükselmez tekrar 🥲
kalkbircaykoy iremtknmz parol ve iburamin zero verdi keşke belirttiğiniz ilaçları isteseydim o an hiç aklıma gelmedi telaştan😔