Merhabalar,
Arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin artık kafayı yiyeceğim.
Örnek olarak sadece bugünden bahsedeyim.
Gece sürekli uyandı sabah bir şekilde tam 9:30 gibi uyandık. Tekrar 1.5 saat sonra uyutmayı denedm uyumadı.
12:30 gibi uyuytum sadece 10 dk uyudu
14:00 gibi uyuttum 20 dk uyudu
16:00 de uyudu 40dk sonra uyandı
19:30 gibi uyudu 25 dk sonra uyandı (gün içinde çok kısa uykulr oldupu için aslında gece uykusu olarak yatırmıştım ama uyumadı)
Bir çok kez denememe rağmen uyumadı. Bende banyo falan yaptım rahatlasın diye 22:30 gibi uyudu.
Tahminen 1 saat sonra uyandı sırtına pış pış yaptım uyudu. Aradan çok geçmeden tekrar uyandı tekrar yaptım uyudu. Sonra tekrar 03::00 de uyandı kucağa almamaya çalıştım ama çabalar yetersiz kalınca kucağımda gezdirdim uyudu yatırdım uyandı. Şuan çok net uyanık.
Asla uyumuyor kendiside yorgun gözlerinden okadar belli oluyor ki anlatamam. Doktora söylüyorum, her çocuk uykuyu sevmez diyor bitiyor ama okadar yorgun ve keyifsiz ki. Artık kendimi geçtim onun için üzülüyorum. Ne ara dinleniyor ne ara büyüme hormonunu alıcak bilmiyorum.
Şiödi rutin oluştur vs diyeceksiniz ama inanın herşeyi hepsini denedim yok. Dün 1 saat uyudu sanki 5 saat uyumuş gibi oldum. Ne yapayım bennn ne yapayım