ozr42 metinaras1 inatlaşma , sürekli ağlama hali , dediğini ağlayarak yaptırma , asla söz dinlememe 😅22 aylık oğlum . Bizde atam huyu pek yok her çocuk farklı. Uykuda günü gününü tutmuyor bi bakmışım ben uyandırmışım bi bakmışım öğlen hiç uyumamış. Kendini yerlere atarak ağlamada var arada.
JuliJuli06 metinaras1 isirma, vurma, aglama, kendini yerlere atma, firlatma, istedigi yapilana kadar basbas bagirma, uykuya direnme en az 1 saat yatakta bogusuyoruz uyusun diye
Demett Sürekli ağlayarak dediğini yaptırmak, hep mutsuz olmak uykuya direnmek vurmak elinde ki herşeyi fırlatmak 21 aylık benim fındık kızım çok yoruyor beni
baharma Benimki de balkondan atıyor, klozete atıyor. Birmşey demiyorum ne yapalım. Küçük zararsız şeyler attığı sürece ellemiyorum. Dediğim dedik benimki de. Aşırı hareketlendi. Uykuya da direniyor. Öğle uykuları da kalacak gibi korkuyorum.
metinaras1 baharma aynı ustelik ellerinin üzerini ısırıyor ve ben cok takıyeoım kafaya yapma deidkce yapıyor
metinaras1 ozr42 benimde elleirnin uzeirni ısırıyor yapma diyorum yapıyor uymak da istemiyor ama ısırması canımı sıkıyor
metinaras1 JuliJuli06 benim oglum da aynı ama iki aydır ellerinin uzerini ısırıyor heyecanlanınca surekli eli agzında napcam şaşaırıdm
metinaras1 JuliJuli06 deniyorum oyle hıyu yoktu memlekete gitik geldik orda nasıl olduysa alıştı iki aydor oyle ama iki hafta öncesine kadar nadir di şu 10 gündür surekli eli agzında ama bazen ilgiisni dahıtınca yapmıyor heleki cizgi fikme bakarken hiç yapmıyor daha cok heyacandan sevindiğinde cok yapıyor yapma diyorum gülüyor yapıyor doktor sorudm gelişim etkiyecek bişey değil dedi heyacanını atamıyor dedi oldan sonra dedi istetsen psikiyatri gotur veya norolojiye ama onlarlık ne alaksı var gayet saglıklı oglum ve bilincinde yaptığının
athnfly Isırma yoktu diş çıkarıyo yine ısırma başladı. Bide oyuncak fırlatıyo şu sıralar yere bana herkese. Nasıl önlem alacağım bilemiyorum