RumeysaNy Normal doğum yapalı 15 ay oldu Rahimden ses geliyor Dr gittim küçültme ameliyatı yapalım dediler acaba olduktan sonra gine aynı sorun olurmu? Yada ameliyat olup durumdan memnun olan varmi ?
RumeysaNy aysebb bebek büyük doğunca rahim kendini biraz zor toparlıyormuş ondan kaynaklıda küçültme ameliyatını önerdi yada pelvink taban kaslarını egzersizler ile çalıştirmayı
RumeysaNy oylesinebiri__ evet çok özür dileyerek söylüyorum gaz çıkarma sesi gibi değil eğilip kalktıkca oturunca ses geliyor
oylesinebiri__ RumeysaNy ya bende sezaryen doğum yaptım reglin ilk günleri bende de oluyor gaz çıkarma sesi gibi
forumgurmesi Rahim sarkması ameliyatından mı bahsediyorsunuz? Küçültme ameliyatını ilk kez duyuyorum..
RumeysaNy forumgurmesi sanırım sarkması ameliyatı çünkü doktor anca öyle düzelir yada egzersiz yaparak dedi
Dedektifgadget RumeysaNy ay maşallah canım gerçekten çok zor benimde 3900 dü sezeryan oldum 4 gün sancı suni sancı verdiler olmadı
RumeysaNy Dedektifgadget ay çok zor öyle benimde 2 cm acilmam vardı suni verelim dogur dediler de kabul etmedim bir kaç gün sonra kendiliginden suyum geldi suni fena kötü oluyor
RumeysaNy Dedektifgadget yaptım baya bi ama bi değişim olmadı en son çare olarakta doktor ameliyat önerdi tabi başka çocuk düşünmemek şartı ile 😮💨