alparslanmomms umayinci34 10 ay mochi kullandım şu an bozuldu garantiye göndereceğim . Bebeğim sağımla beslendiği için hemen başka bi tane temin etmem gerekiyordu evdeki yedeğim de bozulmuştu . Lansinoh aldım 3 günde sağmamaye vakum yapmamaya başladı . Geri götürdüm hijyen ürünü diyip ne iade ne değişim yaptılar servise gitti bozuksa tamir edilir veya hatalıysa hediye çeki veriyorlar onun değerinde . Hiç memnun kalmadım . Ama mecburiyetten bi tane daha aldım aynısından . Kablolu kullanamam bebeğim asla izin vermez diye yine aldım . Hiç iyi değil vakumu
umayinci34 ecemgull Ürünü yanlış kullanıyormusum bende neden sütümü cekmıyor diyordum düzeldi gercekten aşırı rahat ve pratikmiş
dor_25 umayinci34 bendede var ama sanki sağarken tam verim alamıyorum. Yanlış kullandığınızı düşündüğünüz nokta neresiydi acaba benimlede paylaşır mısınız belki bende yanlış kullanıyorumdur
gulsahh0 Mamajoo giyilebilir kullanıyorum aslında pratik olması ve kullanım kolaylığından memnunum ama çekim gücü iyi değil sanırım. Bebeğim 15 dk da memeyi boşaltıyor ve şu an 2 aylık 120 cc civarı içiyor ancak makine ile 15 dk da 60 cc anca çıkıyor