papatya05 Merhabalar doğum yapalı 3 ay oldu fakat vajinamın alt tarafında dikişten kaynaklı sanırım et parçası var böyle ince bir et parçası. Ayyy iki kez dikildi zaten tekrar gitmek istemiyorum kızlar bu sonradan küçülüp kaybolur mu? Yaşayan var mı
tomrisinizi papatya05 düzelmiyor maalesef ilk doğumda öyle üç küçük parça kalmıştı altı sene sonra ikinci doğumu yaptım hoca düzeltti bu dikiş hatasıymış bazen olabiliyor böyle dedi iki doğumu farklı hocalarda yaptım kimisi özeniyor kimisi baştan savma yapıyor demek ki
abdioglu papatya05 bende de vardı ama sonradan normale döndü. Yine de gidin tabi doğum yaptığınız doktorunuza içiniz rahat etmiş olur
aslanim06 Kaybolmuyor maalesef o artık bizimle :( benim de 2 kez yapıldı dikişim. 1 sene geçti doğumun üstünden hala kaybolmuş değil demek ki kalıcı 😅🤕
aslanim06 papatya05 dikiş yerinde et parçası fazlalık kalmış gibi benimki. Çok rahatsız edici gerçekten 🤦🏻♀️ kıl tüy işlerinde bile dikkat etmek gerekiyor ya
alparslancimm papatya05 yok maalesef benim gücüm yetmez çünkü ucuz bişey değildir am yine dikiş yine kesecekler ben o acıyı bir daha yaşayamam bende normal doğum yaptım 17 dikiş attılarr 1 ay kıcımın üstüne oturamadım
papatya05 alparslancimm sorma benim de öyle oldu iki kez dikildi ve bende oturamadım çok zor süreçti tekrar kesip dikiyorlarsa istemem tabi acaba dedim lazerle yakarlar mı
tomrisinizi papatya05 altı yıl boyunca hiçbir zararını görmedim sadece psikolojik olarak beni etkiliyordu görüntü kirliliği yani başka biseyi yok