egelibiranne newwmommy 2 oğlum var, biri 8 aylık biri 4 yaşında. Sırası ile 21.00 de başlıyorum, şanlıysam 21.30 da uyutmuş oluyorum, biraz şansız isem 22.00a kadar uyutmuş oluyorum. Hiç şansım yok ise 23.00-00.00 Artık kim önce uyuyor bilmiyorum 🥺
fatmakstk newwmommy Biizm kız 5,5 aylık ne yaptıysak geç saate alamıyoruz her akşam 🚿 banyo yapıyor ve saat 17:30-18:00 uyumuş oluyor çok nadir saat 19:00 olmuştur hiç görmedik 😬
papatya3458 Redpepper merhaba rica etsem gunluk uyku duzeninizi saatlerinizi yazabilir misiniz biz de 5 ayligiz ama gece uykusunda sıkıntı yasiyoruz bunu artik gunduz uykularina bagliyorum
sinif07188 newwmommy kızım 5 aylık oğlum 6 yaşına girecek. Oğlum da 9 civarında uyur. Çok nadir 10-10 buçuk olur. Sabah 7 de tüm ev halkı ayaktayız orası ayrı 😅
metomom newwmommy bende merak ettim sanırım ayları yakın bebeklerimizin ama benimki artık o saatlerde uyumuyor
ipeklim fatmakstk aiiy bizde yediyi kaydıramıyoruz ileri diye kayırıyorduk😅 sabah kaç da kalkıyor, gündüz uykuları nasıl?