Deletedmom_985 ebebek kaliplari dar mi biraz bebegim 4 aylik 6 aylik sweatshirtler biraz dar oluyor slimfit gibi. kurutma makinesinde mi cekiyor kaliplar mi dar anladim var mi bu sorunu yasayan. bebegim kilosu boyu olmasi gerektigi gibi ek bilgi
meloni Deletedmom_985 benim civilde de öyle hatta boyu kısa ayına göre lakin olmuyor 😅 kilosu da ideal hatta şuan 8 aylık ve bazen 9-12 bazen de 12-18 giydiriyorum
balbyrk Deletedmom_985 sanki lcwnin de bazı kıyafetlerinde ürünlerin kalıpları büyük gibi çözemedim bi dengesizlik var bebek kıyafetlerinde😅
monica50 Deletedmom_985 genel olarak bedenler aylarla tutmuyor. asya standartlarına göre yapıldığı için bizim bebişlere uymuyor ben her zaman bebeğim kaç aylıksa 3′le çarpıp alıyorum bi tık büyük geliyor bir süre giyebiliyor mesela 1 aylıkken 3 aylık alıyordum 2 aylıkken 6 aylık
Minigim38 Deletedmom_985 hello baby olanlar dar biraz benim kızım 3 yaşında 12 13 kilo 4-5 yaş alıyorum sweatlerini tam oluyor, Lcw nin kalıpları büyük sweat 4-5 yaş alıyorum oversize oluyor ama pantolonları 2 yaş anca oluyor
sarikavun Deletedmom_985 e bebek kucuk bi buyul bedeni almaniz gerekir oluyo oyle yani 6 aylik cocuga 6-9 degil de 9-12 almak gerekiyo oluyo oyle. Lcw nin de genelde beden tam oluyo 6 aylik bebegim 6-9 tam oluyo ama obur ay da giysin diye onda da 9-12 aliyorum ama ebebegin 9-12 si lcwnin 6-9 u gibi
nursemom05_ Deletedmom_985 bana da kalıpları küçük geldi. Ama kurutmada çekmiş olabilir diyorum. Emin olamadım. Sık almıyorum e bebekten. Hediye gelmişti çoğunlukla ama çok üzüldüm bi kere giydi bi daha olmadı
babyandmom_ Deletedmom_985 8 aylık bebeğime 12-18 ay kıyafetler alıyorum e bebekten. Gerçi artık almamaya başladım. 3-4 yıkamadan sonra sanki kendinden geçiyor kıyafetler. Civil LCW onlardan alıyorum artık