Silvermom mavilimon şimdi uyutabildim 🤦♀️ İnş bende uyuyacağım şimdi. Aşı olduk dün 2 tane onun huysuzluğundan uyumadı 😢
demir1717 mavilimon 16 aylık oğlum arka azı dişleri çıkartıyor.Biri köşeden patlamış,diğeri kabarmış. Artık tamamen çıkmaları heralde 10-15 günü bulur.Çünkü yiğenlerimde öyle olmuştu. Meme-ağlama krizleri-çığlıklar-kompress-masaj şeklindeyiz.
58vildan Ata0905 gittik serum taktılar biraz daha iyi ama çok huysuz uyumuyor sürekli ağlıyor Rabbim tez zamanda şifa versin bütün bebeklerle birlikte benimkine de
Nur3955 54 günlük oğlumla hastanedeyiz balgam ve hırıltı nasıl kusacak bilmiyorum eli kolu mor oldu vallah damar yolu bulmaya çalıştılar 😒😣
mavilimon Nur3955 oyyyyyy yavrular hiç hasta olmasın 😓 Allah kimseyi annesiz bırakmasın neyse ki meleği başında ❤️
Nur3955 mavilimon vallah keşke hasta olmasalar can kurban evlatlarımıza amin inşallah rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah emzirme diyorlar maf oldum gece 1den beri emziremiyorum nefesi ölçülüyor diye 😣 göğüslerim doldu inşallah birşey olmaz