sureklisifreunutanokiz 12 gündür diyet yapıyorum, başlarken tartilmadim. İlk kez bugün tartıldım ve bugünü başlangıç kabul ediyorum. Değerlerim: Boy: 178 Kg:79.2 Hedef:70 Bugün 1210 kalori ile beslendim.
Kayra_68_aksaray sureklisifreunutanokiz ayy bende diyetteyim 2 ay yaptım bu aralar saldım tekrar başlayacağım inşallah pazartesi 2 ayda 8 kg gitti
ikrakuss sureklisifreunutanokiz 41 gündür diyet yapıyorum, günlük en fazla 1000 kalori ile besleniyorum 41 günde -5.100 Gr gördüm. Hedef kiloma 6 kilo kaldı , inşallah onuda halledicemm 🥳🥳
sureklisifreunutanokiz Kayra_68_aksaray normalde ihtiyacım olan 2000 kalori boyuma kiloma göre. 700 kalori az besleniyorum. Diyetim 1300 kalorilik. Ama ben 1210 yedim bugün Bu diyet ile üç ayda sporsuz 14 kilo vermiştim ama aldım tekrar
Tambirmom Kayra_68_aksaray çok zayıf değilseniz 1200ün altında beslenmek bazal metabolizmanızı düşürür başta verirsiniz ama sonra hemen geri alırsınız ve yağdan değil kastan kaybedebilirsiniz kiloyu
Kayra_68_aksaray sureklisifreunutanokiz o almalar bitiriyo zaten bende 3 ayda 20 kg vermiştim geri aldım boyum 174 benimde 85 kg ı’m 70 75 hedef Ramazan’a kadar inşallah 70 e inerim
sureklisifreunutanokiz mamacitaa_ 2 ana öğün 2 ara öğün Protein karbonhidrat yağ dengeli yiyorum Su içemiyorum 🥹
ikrakuss sureklisifreunutanokiz 1.62 boyum 62.80 kiloyla başladım şuan 57.700 oldum 51-52 arası bırakmayı düşünüyorum inşallah. Ama tabi doğuma 80 kilo ile gitmiştim 20 aylık süreçte ara ara diyet yap bırak şeklinde 62.80e kadar düşmüştüm artık en son dedim yeter hedefe doğru kesin adımla gitmem gerek 🤭
ebrusafura 1500 kalori alıyorum nerdeyse 4 ayda 23 kilo verdim tabi son 1 hafta baya bozdum neyse toplarız inşallah😁😁
sureklisifreunutanokiz ebrusafura bence duygusal yeme idi benimki canım sıkıldıkça yedim yedim özellikle emzirmeyi sonlandirma kreşe işe başlama döneminde aşırı Cook yedim 😑