Pamukhanim_ aysme 12 buçuk aylıkken yürüdü 50 adım falan atar duserdi kızım 11 buçuk aylıkken ilk başta 1-2 adım atardı desteksiz tamamen düşmeden 13 aylıkken başladı
hepbahar123 aysme kolunun altından tülbent geçir . Tülbentin uçlarıni sen tut . Yani çocuk önde sen arkasında tülbentten onu destekleyerek yürütmek aşırı aşırı iyi oluyor. Özgüvenleri artıyor ve yürüyorlar dene mutlaka günde birkaç kez cnm
mysohn7 Kesin şu zaman yürür diye bişey yok ki 😁 yeğenimin biri 1 yaşında diğeri 1,5 yaşında yürüdü benim oğlumda 9,5 aylıkken yürümeye başladı kendi kendine bir anda yürüdü çocuk 😂 biraz genetikle alakalı bence eşimde 9,5-10 ay civari yürümeye başlamış
aysme mysohn7 desteksiz yürümesi için birsey yaptınız mı kendiliğinden mi adımlar atmaya başladı axaba ? Koltuklardan sıralı olarak gidiyor iki elimi tutarak yürüyor ama artık belimin ağrısından ben perişanım 😮💨😅
mysohn7 aysme hiç bişey yapmadım hatta elinden tutup yürütmeyi çok istedim ama bizim oğlan biraz fazla özgürlükçü galiba😂 hiç istemedi elinden tutalım ilk başlarda ayağa kalkıp durmaya başladı sonra 1-2 adım attı 10 aylıkken tamamen yürümeye başladı.
mysohn7 UrbanMom ben buna inanmıyorum ya 😂 bir bebeğin yürümesi bence tamamen genetik bağlarıyla alakalı babasıda aynı zamanda yürümeye başlamış çünkü 😁
UrbanMom mysohn7 tabi orası oyle ama benim şansıma akraba arkadaş hatta komşu bile hamile kaldi aynı zamanda o yuzden onlarin çocuğa baktım bir tanesi haric hep 11 aylıkken yürüdüler ister istemez üzülüp kapıda sallamaya başlamıştım 😂