kizinaasikbiranne PoppyDaNeer ben cadılar bayramı cinayeti’ni okudum beğenmedim ama bu Acı kahve iyimiş 😁 her türden kitap okurum yazar güzel anlatmışsa 🤭
patlakprezervatif PoppyDaNeer ben john verdon fanıyım. Adamın benden haberi yok sürekli kavgalıyız 😄. Aklından bir sayı tut ilk kitabıydı. En son çıkardığı kitabı aldım. Hamile olduğumu öğrenince ara vermiştim öyle kaldı
PoppyDaNeer kizinaasikbiranne Mezopotamya’ da Cinayet, Noel’de Cinayet, Beklenmeyen Misafir, Doğu Ekspresinde Cinayet bu kitaplarını ben çok beğenmiştim.
gamzegenc1 PoppyDaNeer Paylaşılamayan toprakların yakın tarihi Filistin Suriye Lübnan topraklarının İngiliz Fransız arasında paylaşılmaya çalışılması yahudilerin Filistin’e gelişi yerleşmelerini anlatıyor
metomom PoppyDaNeer ay ben okumayayım iyice sinirlerim bozulur . Ben her ay bir kutu kitaptan sipariş veriyorum şu an kitaplarım bitti heyecanla yenilerinin gelmesini bekliyorum
PoppyDaNeer metomom Sinir krizi geçirmelik kitap zaten, önermiyorum🤣 O siteye bakmıştım çok güzel aslında ama nasip olmadı daha denemek.
mercankus PoppyDaNeer üç kıtap okudum ve bıtırdım suanda bağırmayan anneleri okuyorum Okuduklarım hayata iz bırakmak, anne terliği ve bayan mingın hiç olmayan on çocuğu🥰
patlakprezervatif Blackcloud tam olarak yarım da sayılmaz😅. Birinci hikayeyi okudum diğer hikayenin azıcığını okudum 😄
PoppyDaNeer patlakprezervatif Aa onun kitapları da çok iyi, serinin son iki kitabını okuyamadım ben de daha ama listemde yani😄