gozde353 Merhaba arkadaşlar samsunda üstün zeka testi yaptırmak için bir kurum bulunuyor mu? Arkadaşımın kızının üstün veya parlak zekalı olabileceğini düşünüyoruz ama konuyla ilgili bilgimiz sınırlı yardımcı olursanız çok sevinirim
Asldrk gozde353 bence bi pedagog veya psikiyatri servise götürmeliler onlar yönlendirmeyi yaparlar ki zaten öyle çocuklar normal eğitimden tatmin olmayabilirler bu güzel yeteneği desteklesin aile Samsun’da yaşıyorum ama bilmiyorum nasıl ve nerede yapılır bu test
gozde353 Dondurmalikahve yaş 4 belirtiler de bi yaşadığı gördüğü şeyi unutmaması kendiliğinden öğrenmeleri diyanetin kreşinde en küçük öğrenciydi geçen yıl ama tüm alfabeyi ve okumayı söktü piyano çalıyor vs kısacası ne görse duysa unutmuyor sünger gibi
hepbahar123 gozde353 yani bunlar yeterli değil bnce 4 yaş çocukbunları öğrenebiliyor kursa gittiği için genelde ama mutlaka başka belirtiler de olabilir
hasrettk gozde353 ezber olmadığını ve kendiliğinden öğrendiğinden bahsediyorsunuz maşallah muhakkak uzman görüşü almakta fayda var bilgim yok maalesef
Dondurmalikahve gozde353 Bir çocuk psikiyatrisi ile görüşme gerekir. Testi onları yapmıyor Daha doğrusu yapabiliyorlar ancak genelde yönlendirme yapıyorlar ama tanısı varsa o değerlendirir testi de uzman çocuk gelişimciler psikologlar yapar. Ben de oğluma yaptıracağım ama bize hep 1 sınıfa başlasın o zaman daha çok belli olur dediler.
Deletedmom_289 gozde353 valla canım benim de 2021 doğumlu 4 buçuk yaşında bir kızım var omlarda da bunun çocuğu var ben hiç düşünmedim üstün zekalı diye
gozde353 hepbahar123 yeterli değil mi ne yapmalı mesela😊 basit matematik işlemlerini kafadan yapıyor vs vs
gozde353 Asldrk @“Asldrk”#p37600916duyarsanız bişey yazar mısınız biz amasyada yaşıyoruz ama en yakın Samsun olduğu için Samsun’u araştırıyoruz teşekkür ederiz🙏🏻
Asldrk gozde353 aaaa bende amasyalıyım Samsun’da evim şuan hatta amasyadayım 😃 tabi yazarım oğlum konuşmadığı için dil terapisine götürüyorum Samsun’da onu oradakilere bi sorayım