Tazeannezehra şöyle mesela
Sabah; yoğurt yiyor 1 saat sonra demir ilacı alıyo 30 dakika sonra kahvaltıyı başlatıyorum .
3 dilim avakado yumurta sarısı sütü kestirip o an taze lor peyniri yapıyorum içine lor bide zeytin yağı koyuyorum
Ertesi gün;
ev yapımı cici bebe 3 dilim muz irmik bide yumurta
Öğlene; balkabağı hafif sulu yulaf unu havuç bunları buharda haşlıyorum yada suda suda daha iyi oluyo onları püre yapmadan hafif taneli hazırlıyorum çünkü benim kızın çiğneme yutma işlevi çok iyi o yediği herşeyi çiğnemek istiyo çiğneyemediği şeyleri yemiyo
Ertesi gün öğlen;
Yeşil kabak karnı bahar brokoli çorbası oda sabah tatlıysa kahvaltısı yada sabah avakado lor peyniri yediyse öğlen irmik yoğurt buharda haşlanmış yada rendelemeye müsaitse meyve içine
Akşamada ;
Gece maması hazırlıyorum hazır arı markasının var zaten 18.30 19.00 gibi hergün onu yiyor onuda hafif sulu hazırlıyorum tadını sevdiği için onu hafif sıvı yiyor zaten sonrada uyuyo
Rutine bağlarsan iyi mesela bugün 1 parmak çizgisi olucak şekilde 4 kez kakasını yaptı.
Ben günde 3 kez yoğurt veriyorum 1 meyveşi olucak şekilde birde su çok önemli püre hazırlıyosan sıvı hazırla yavaş yavaş katılaştırırsın normal suyuda gün içinde içirmeye çalış nornal suda çok önemli böyle yani bizim bebikoyla rutin ben çok memnunum bu gidişten sende memnun kalırsın umarım🤍