2_surpriz_yumurta01 2 buçuk yaşında oğlum herşeyden korkuyor geceleri uykusundan avazı çıktığı kadar bağırarak uyanıyor yolda giderken motorsiklet geçse kulağını eliyle kapatıyor ve daha birçok şey bu geçici durum mu
catperson 2_surpriz_yumurta01 yüksek ses ve gürültüye hassasiyeti olabilir. Benim ilk kızım da böyleydi, zamanla azaldı ama tam olarak geçmiş değil. 7 yıldır herhangi bir düğün ve konserin yakınından bile geçemedik onunla🫢
ftmylm 2_surpriz_yumurta01 birebir bu durumları yaşamış biri olarak söylüyorum üzülme sabırlı ol geçiyor insanın gerçekten içini acıtan çok ürküten bir durum çocuğum hep böyle mi olacak neden her şeyden korkuyor niye bu kadar ürkek diye içim içimi yerdi ama geçti gitti her çocukta olmuyor benim çocuğum musluğu açtığın zaman maşrapaya su dolar ya o sesten bile korkuyordu alaturka tuvalette almıştı tuvalet eğitimini o sesten bile korkardı sifonu sesinden korkardı ama geçip gitti çok şükür şu an gayet sağlıklı huzurlu bir çocuk
ftmylm 2_surpriz_yumurta01 Ki oğlum çok sosyal bir çocuktu ekran maruziyeti yoktu erken yaşta kreşe başladı ona rağmen böyle bir hassasiyet oluşmuştu ama geçip gitti dönemsel bir şeydi
2_surpriz_yumurta01 deniz255 bir ara telefon veriyordum eline ondandır dedim bayadır vermiyorum ama hala etkisi mi acaba
deniz255 2_surpriz_yumurta01 şu an korku duygusunun gelişmeye başladığı dönem. Ekran vermeyin yine de ondan etkileniyor da olabilir
catperson 2_surpriz_yumurta01 bir dönem olup geçiyor onu da yaşadık, kendiliğinden geçti. Uyku terörü diyorlar sanırım adına.