Karakiz1 busra1904 Kesinlikle yaptır rota oldugu zamab hastanede yatarak gecirmek var evde hafif atlatmak var
demir2606 busra1904 ben yaptırmadım rotavirüs olduk ama rotavirüs aşısı yaptıran arkadaşımdan daha kolay atlatlık o aşı yapmasına rağmen 1 ay sürmüştü şans işi bence
duyguluinsan demir2606 yaptığınız yorum sebebiyle bir bebek hasta olsa bunun vebali var biliyorsunuz değil mi 😡şans işi dediğiniz şey bilim, astroloji değil.
[silindi] demir2606 yalan söylüyorsunuz demeyeyim de yanlış biliyorsunuz sanırım. Rotavirüs bir ay sürmesi mümkün değil. Daha fazla bir şey yazmak istemiyorum bu yorumu ne niyetle yazdıysanız daha fazlasını dilerim 🙏🏼
duyguluinsan busra1904 sigara içip akciğer kanseri olmayan da var. Ama akciğer kanseri olanların yüzde 90’ı sigara içenler. Aşılar koruyucudur, üzerine yorum yapılamayacak kadar da hassas ve hayati.
theanne24 duyguluinsan bence fazla tepki veriyorsunuz kadın sadece yaşadığı deneyimi aktarmış. Evet bilime aşılara tabii ki çok önem veriyoruz bende özel aşılar dahil hepsini yaptırdım bebeğime fakat bazı doktorlar bile bu konularda ikileme düşüyor ben o kadar çok rastladım ki. O nedenle bazı insanlar sıcak bakmayabilir
karan3535 duyguluinsan dedem hayatında sigara içmedi ama akciğer kanserinden vefat etti. Çevremde herkes sigara içiyor genci yaşlısı daha bir kanser vakası duymadım. Bunlar insana özgü vücut yapısıyla direnciyle alakalı
duyguluinsan theanne24 kardeşimin eşi çocuk doktoru, çevrenizde bir çocuk doktoru tanıdığınız var mı bilmiyorum ama o çocuklar sırf anneleri aşı yaptırmıyor diye ne kadar acı çekiyor. Kusura bakmayın hiçbir konu da değil ama mutlak çocuk sağlığı konusunda fazla tepkiselim
Mommyhann busra1904 bu her bebekte değişir başkasının bebeginde bişey olmamıs olabilir ama sizinkindede olmıcagı anlamına gelmez özel aşılar daha önemli benim gözümde. Ben hepsini yaptırdım hiçbirindede sorun atei vs yaşamadık en azından içim rahat
melipol busra1904 Evet malesef ki yaptırıp yaptırmamak bebeğin elinde değil. O yüzden böyle rahat olabiliyoruz sanırım. Her bebek farklıdır. Herkes aynı şeyleri yaşamayabilir. Eğer alerjik bir rahatsızlığı yok ise bebeğinize rota virüsü ve menenjit aşılarını yaptırın. Sakınmayın!
sdfatlas busra1904 ben hem rota hem menenjit aşılarını yaptırdım sadece 1 gün çok ağladı meme bile kabul etmedi ama onun sağlığı için hepsi yakın arkadaşımın bebeği yaptırmamış ikisinide menenjit yüzünden vefat etti
melipol busra1904 siz anlayacaksınız ilk önce zaten kakasından, idrardan, vücudundan, gazından, ağlamalarından vs. Gerektiği durumlarda da deri altı alerji testi önerir zaten doktor.
karan3535 busra1904 anlaşılmıyor hele bide yumurta alerjisi varsa bağırsak düğümlenmesi ve ameliyata kadar gidiyor rota aşısı maalesef. Ben yaptırmadım 7. Ayda yumurta alerjisi olduğu çıktı bebeğimin . Yaptırsaydım ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Bence önce bi alerji testi yapılması gerekiyor kkk aşısı içinda aynı şey geçerli ondada süt ürünleri alerjisiydi sanırım mutlada dr kontrolünde yapılmalıymış aşısı sağlık ocağında değil