birceismom Kızlar bebeğim 4.ayına girdi doğduğundan beri sleepy bionatural kullanıyorum ama son zamanlarda çok sızdırma yaşamaya başladık ne önerirsiniz acaba ?
Gullucan14 birceismom Molfix öneririm gerctn çok güzel ve sızdırma yapmıyor emi iliği fln çok gzl ben oglumdada kizimdada Molfix kullanıyorum gayette memnunum
user92642835096 birceismom Evy baby kullanıyoruz doğduğundan beri hiç sızdırma yaşamadım. Sadece internette bulunuyor tek sorunu bu
fza birceismom e bebek kendi markası poffy. Hem fiyatı uygun hem de aynı yani ben bı farklılık göremedim. Boykotlu ürünlere dikkat edin, Prima vs. Gerek yok. Bir tane poffy alın deneyin. Hem yerli hem ekonomik
birceismom uykusuzanne__ prima çok parfümlü ve kimyasalı çok fazla kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonuna yatkınlığı tetikliyor
user92642835096 birceismom evet her seferinde internetten almak zorunda kalıyorum hiçbir markette bulamadım. Değişmekte istemiyorum neredeyse 8 aydır kullanıyoruz zor oluyor ama 🥲
kirmizielma birceismom prima pc kullanıyoruz harika asla sızdırmaz. Sleepy den devam etmek istiyorsanız da ecologic serisi geri kalan bütün serilerinden daha iyi açık ara farkla. Sleepynin premium serisi resmen