Dnz355 Kızlar 50 günlük bebegim var henüz bebek arabası almadım nasıl almalıyım baston puset kullanışlı olur mu yoksa çift yönlü arabaları dan mi alaayım
Celins Dnz355 e bebek baby&plus canyon bebek arabasini kullanıyoruz 3 aydir. Cook çook memnunuz. Katlaması şipşak sürüşü çok rahat. Kötü yollarda bile tek elinle sürebiliyosun yağ gibi kayıyor.
HanifeAskr Dnz355 ilk zaman lar küçük olduğu için travel çift yönlü kullandım. Smdi baston kullanıyorum çok rahat
gnsdnzkmsl Dnz355 ben memnunum ya.Zaten yürüyerek biryere gitmiyorum.Arabamın bagajında duruyor lazım olursa alıp kullanıyorum.O yüzden pek bir problem yada kullanışsızlık yaşamadım🤷🏻♀️
Dnz355 gnsdnzkmsl bizde araba olmadığı için toplu taşıma araçlarında felan da kullanıcam oyuzden rahat kullanışlı olsun istiyorum 😂😂
Afrasel Dnz355 Kraft solid çoook memnunum bukadar beklemiyorum. Bebeğim 2ay 13 günlük çok sık kullanıyoruz tek elle kapanması büyük avantaj
[silindi] Dnz355 peg perego book plus 51 ıncelemenızı onerırım cok guzel pratık saglam araba koltugu oluyor bız memnunuz
Seda_123 Dnz355 Baby care travel kullanıyorum herkes travel alma dedi vazgeçiyordum almaktan ama iyiki almışım çok rahat sürülüyor tekerlekleri 360 derece dönüyor zorluğu yok ben çok memnunum
BeH16 Mamas papas aldım çok memnunum asla sarsıntı yapmıyor çok rahat uyuyor içerisinde konforlu kullanışlı bir araba