aysesenerr Kızlar selam, robot süpürge almayı düşünüyorum ama 3 model var aklımda, karar veremedim. Kullananlar yardımcı olabilir mi? Roborock Q8 Max Pro Roborock Q8 Plus Xiaomi Vacuum H40
MimarAnne0 aysesenerr benim de çocuklar dün robot süpürgemi bozdular dün baktım roborock q8 plus ve xiaomi vacuum h40 arasında kaldım ama sanırım xiaomi den vazgeçmicem özellik olarakta daha iyi q8 plustan max pro ya hiç bakmadım zaten çöpü boşaltmadığı için
MimarAnne0 aysesenerr güç olarak xiaomi 70 w q8 plus 40 w en önemlisi bu benim için emiş gücü ikisinin de aynı pil kapasitesi aynı zamanda xiaomi de daha iyi 5200 mAh q8 de 3200 ve xiaomi de 3d haritalama çoklu haritalama özelliği var ekstra q8 in su haznesi bir tık büyük oda çok önemli değil benim için boyut olarakta bir tık xiaomi küçük oda daha kullanışlı oluyor birkaç mm farkediyor tabi önceki de xiaomi çok memnundum
zehragm ben daha uygun ve haznesi var diye h40 aldım şu an kullanıyorum gayet fiyat performans ürünü sadece paspaslamasından çok çok iyi bir sonuç alamadım
aysesenerr zehragm bende haznesi için onu düşündüm aslında, hepsinin fiyat çok yakın olunca karar vermek zor açıkçası