Cemresibel Merhabalar bebeğimle 20 gün sonra uçak yolculuğu yapacagizo zmn 4.5 aylik falan olacak. Bebeğim ve ben tel gideceğiz o yuzden geriliyorum ya ağlarsa ucakta ya da hem bebegimi hem valizi nasil alacağım kanguruya koysam durur mu diye düşünmekten geriliyorum şimdiden. Onerisi olanlari dinlemek istiyorum🙄
Deletedmom73 Cemresibel kanguru yada bebek arabası sart ucaga biniste vs bekleme cok oluyor yorulursun. kesinlikle mamasını hazır et bekleme asamasında acıkıyorlar ucakta seni perisan eder 🙃
GmzSnn Cemresibel bebek arabasını uçağa kadar götürüp tekrar inerken alıyorsunuz. Daha rahat edersiniz arabayla ama aynı anda walizle arabayı süremem diyosanız kanguru mutlaka alın bebeği taşırken kaldır indir yapamazsınız kucaktayken
gnsdnzkmsl Cemresibel kanguru yada puset kesinlikle şart çok yorulursun öbür türlü.Mamasınıda hazır et ki zorlanma😊
Zera Biz de ilk yolculugumuzu 5 aylikken yapmistik hem de 11 saat ucak ile, araba ve tek valiz ayni anda suruluyor en azindan benim icin oyle olmustu eger ucacaginiz saat bebeginizin uyku saatine gore ise hicbir problem olmayacaktir umuyorum🥰