busracatkingecit Öğlen kısır börek kek (tam çay saati gibi) Akşam domates çorbası - İzmir köfte veya tavuk sote , pirinç pilavı , kuru cacık güzel olur
Uykusuzhergeceeee piyanistbanabirak öğleyin çorba salata börek olabilir akşama da çorba, kavurma pilav, kuru fasulye, salata bitti 😅
bianneo piyanistbanabirak patlıcanları uzun uzun kesip hafif yağda kızartıyorum. Fırçayla az yağlayıp fırına da atabilirsiniz. İçi için yuvarlak köfteler yapıyorum sonra onları sarıyorum üstüne kürdanla tutturuyorum. Kürdanların üstüne de biber domates batırıyorum. Tepsiye diziyorum salçalı sos yapıp bir 20 dakika( ya da sizin fırında ne kadar olursa )pişiriyorum. Çok bilindik tarif aslında islim kebabı da diyorlar galiba. Porsiyonluk iyi oluyor misafir için. piyanistbanabirak ](https://)
kardelencicegim piyanistbanabirak öğlene sebze yemeği taze fasulye olabilir pilav cacık..aksamada kolay birşey derseniz çorba lahmacun etli pide tarzı olabilir. İkinci secenek et kavurma veya et sote pilav corba Üçüncü seçenek kuru fasulye pilav fırında tavuk