Smrhls Kızlae bebeğim 20 aylık geçen sene kışın da bu şekildeydi hep bir hırıltı sesi var ama ciğerleri temiz boğazından solunum yollarından gelen bir ses belli bebeğim rahat ama ben çok rahatsız oluyorum bu sesten acaba neden oluyor başına gelen varmı hiç
aysebb Smrhls Şuan 2 yaş kızımda bu şekilde. Ciğerden değil ciğerler temiz bakıldı zaten burnundan geliyor bugün. Ne yaptınız geçti mi ?
ikiierkekkannesii Smrhls Merhaba bizde 2.5 ayligiz . Bugün geldik doktordan. Doktor her şeyinin temiz olduğunu söyledi. Oglum alerjik bebek oldugu icin alerjiden dolayi oyle dedi. Bebek cok rahatsız oluyor dedim burun spreyi verdi bize. Birde nebülizatör kullanmamızı istedi gunde 3 4 defa. Serum fizyolojik katıp onu uygulayın dedi🩷
Smrhls aysebb bugün çam sukuraya götürdük alerji doktoruna akciğer grafisi temiz dedi dinlediginde çok hırıltı var diye eve hava verdi antibiyotik verdi alerji için kan tahlili verdik
Smrhls aysebb alerji tahlilleri temiz çıktı ama hırıltı hala var göğüs hastalıklarına randevu alın dedi acaba ciğerine birşeymi kaçtı dedi kafam Allah bullak oldu anlayacağınız
birprensannesi1 Smrhls reflü de böyle yapabiliyor . İnşallah sebebini bulup tedavisini yaparsınız bir an önce
ikiierkekkannesii Smrhls antibiyotik cok saçma bence kullanılmamalı diye düşünüyorum. Her şeyi temiz çıkmış sonucta boşuna ilac veriyorsunuz.
aysebb Smrhls Benim kızımında hırıltılı solunumu ve inatçı öksürüğü vardı geçmeyen ve şiddetlenen. Tam 1 hafta antibiyotik ve hava kullandık geçti şimdi şükür bugün kontrol vardı doktor kesti hepsini. 7 gündür zaten bir tedavi dedi
birprensannesi1 Smrhls bazen reflünün en büyük belirtisi hırıltı öksürük olabiliyor. Hepsi sadece kusturmuyor.
ikiierkekkannesii Smrhls inek sütü canim testler yapıldı negatif çıktı doktor iyi bir sey erken geçebilir dedi