AtesPerisi cgdm18 yeni uyudular ikiside bende eşimle oturmayı düşünüyorum ama bakalım nasip yoksa deli gbı uykum da var ama dinlenmek hakkımız yani değlmi 😞
incihanim_ cgdm18 benim de oğluşum erken uyudu bu akşam eşim de uyudu bende televizyon izliyorum kanal d’de çok güzel bir flim var onu izliyorum
cgdm18 AtesPerisi evet bi yerden fedakarlık yapmak zorunda kalıyo gün içindr yoğun oluyosun çocuktur yemektir temizliktir akşam bebişler uyuyunca ne kadar da uykun olursa olsun kendine vakit ayırmak isttiyo insan
poyrazmom2604 cgdm18 bebişim 9da uyudu eşim maça gitmişti gelmedi bende çamaşır makinesini temizledim ortalık topladım uykum fazlasıyla geldii uyumam gereken yerde telefonla takılıyorum🥳
AtesPerisi cgdm18 Aynen öyle canım tek dinlenebildiğim zaman geceleri oluyor kızım yine uyandı şuan onu sallıyorum☹️
Ozlmyldzarya cgdm18 benim iki kızımda uyudu 1 buçuk saat önce aslında çok uykum var ama eşimle oturdum dizi izliyorum ama birazdan da yatabilirm duruma göre😅
Pamukhanim_ cgdm18 erken uyursa bişeyler içip uyuyorum 22 gibi uyursa hemen yatıyorum bugün 22 de uyumustu bende uyudum uyandı geri uyutmaya çalışıyorum