Semakbas 3aylık bebeğim var ilk iki hafta sütüm gelmedi ve biberonla besledik sonra tuttu ama bu kez mastit yara derken hep biberon destekli gittik yine de emziriyorum lakin sağdığımda sütüm hep çok az ve bebeğim doymuyor ne önerirsiniz?pes etmek üzeriyim nasıl artar bu süt herşeyi denedim ?
Eslifaslan Semakbas bende sağıp veriyorum doğduğundan beri . Bana boza , uyku , banyo aşırı fayda sağlıyo 👍🏻
Sdtcvkfrkn Semakbas emziren anne çayları ve rezene. Ben her gün içiyorum tabi ki bol bol su. Uyku da etkili tabi ki. Bulgur da bende fayda ediyor. Dereotu hurma incir
isil01 Eslifaslan ben de sağıp biberonla veriyorum,memeye nasıl alıştıracağım bilmiyorum çok ağlıyor mememde
Semakbas isil01 incir hırma kaynatıp denedim az artış oldu ama birinde gece yarısı sağlama rağmen tekrar tıkanıklık oldu açamadım sağarak korkuyorum ondan
Mochibey Elma ayva kayisi seker ilavesiz komposto yapip iciyorum her gun ilik iciyorum suyunu. Cok etkili, kompostosuz yasayamam :) yoğurtlu bugday corbasini tavsiye ederim. Bugday cok etkili. Gunde 3 litre su en onemlisi.
Mochibey Meme ucu icin de ayva cekirdeklerini bir brdaga koyuyorum. Uzerini az gececek kdr su koyup bir gece boyunca bekletiyorum. Jel kivaminda oluyor. Bu gogus ucu yaralarina cook cok iyi geliyoe siddetle tavsiye ederim
Hindistancevizim Semakbas süt yapan caylar,uyku,sıcak duş,tavuk,kivircik,sogan,kayisi sut yapar canim
annebusesi Günde 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur.kilo alıyorsa doyuyordur. Sağmakla emzirmek çok farklı şeyler benim kızım 11 aylık hala sağınca 30cc çıkmaz ama çocuğumun karnı doyar. Ön sütü sağıyor dipleri sağamıyor pompalar. Benimde ön sütüm az ve bu iyi birşey.. Daha doyurucu sütün var demekki stres yapıpta azaltma olan sütünü. Humana still tee veya multimalt fln içebilirsin arttırıyor. Ama fazla süt zarar baştan diyim 😊