inciannes Kızlar bebeğim 14 ay 1 haftalık sıralama elimizden tutarak yürüme var fakat kendisi yürümüyor tüm gün elimizden tutup gezmek istiyor Sizin bebekleriniz kaç aylıkken yürüdü
gizememre inciannes benim kızım da aynı 14 ay 15 günlük kendi kendine desteksiz ayağa bile kalkıyor ama adım atmaya korkuyor doktor 18 aya normal diyor ama anne yüreği ben de kafaya takıyorum çok
Kdz inciannes 14 aylıkken yürüdü sizin elini tutup yuruyerek pekistiriyo en kısa zamanda elinizi bırakıp yürüyecek
babyilkay Benim oğlumda aynısı emeklemiyor bile artık oturmaktan çok sıkıldı haliyle çok huysuz ve ağlıyor sürekli yürütülmek istiyor ama kendi kendine kalkıp tutunma yok çok üzülüyorum 18.aya kadar vakit var evet ama gözümün içine bakıyor yürütmem için 🥺
umaycinar94 Benım kızımda 1 yasına grcek salı gunu oda yurumuyor sıralıyor tutunjp kalkıyor bı yerlerden ama bana dgru kendını atyor adım atmyor bnde uzulyorm
akaneu inciannes 17 aylıkken yürüyor daha yeni kendisini ne zaman hazır hissettiği zaman yürüyecek inşallah stres yapma kendine ☺️
prensesinannesi41 inciannes 16. Aya girmek üzereyiz 15 aylıkken yani yürümeye başladı herkesin bebeği yürüyor bir benimki yürümüyor diye dertleniyordum ki 15. Ayda resmen güncelleme geldi çocuğa 😅 bi bakdım koltuğu bırakmış bana doğru geliyor ve bu ayda aşırı bilinçli olmaya başladı herşeyi kavramaya anlamaya başladı sizinkide yakındır merak etmeyin ☺️